Saturday night. Date night.
Noooope.
Dap, sabota, klasika od den, alkohol i sfe toa, me mrzi da vidam kolku e saat, se pribiram doma pokisnat ko pes iako neli bev iskocen za da si pominam ubao i da se maknam od sfe toa so mi ide na nervi u posledno vreme, znaci u poslednive godina ipol.
Seriozno nemav ideja deka do tolku ke mi se zadesi haos, deka do tolku ke neam kaj da se iskazam, deka tolku vreme ke sobiram nervozi u sebe.
Ko vcera da bev deteto od vtoro oddelenie ili mozda zabaviste ama ne bi zborel sea za toa, neka ostane prikazna za nekoj drug pat.
Stvarno neam ideja zaso vaka opijam pisuam tuka, ne ni imas pojma kolku vreme gubam u koregiranje na bukvi za sfe da izglea malce popristojno od obicen dno od pijan post, neam ni pojma zaso vooosto probuam da se setam na nekoj random muabet ili mozda nekoj posleden muabet ili pa ne znam zaso moram na skoro 25 godini da se cuvstvuvuam, brij kolku vreme mi trebase zq zborov, mizerno ko fan na Fatime Fetai u zadnje vreme.
I miss you so fucking much, inace smeniv i rabota, top mi e, a valjda i stanav malce podobar coek, valjda nekad...
E da ti ebam, sedumsto dzina i osumsto piva so mozat da ti napraat ama...ke se sredi uz 3 sezoni Friends i par dzointa.
<3