Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
28 февруари 2017
Мислења
2.770
Поени од реакции
2.682
Кајгано!
Ова повеќе за моеј душевен мир, отколку реално!
Со цело почитување, им се извинувам на сите животни, кои ние од простота ги крстиме како стока!
Ова на фон од поранешните и најсвежо од денешните импресии од скопскиот сообраќај и неговите главни протагонисти!
Па уште се вреѓаме што сме бивши, северни или кој к*рац тамо македонци.
Зелки едни, никој нема да ти постели црвен тепих само заради тоа што ти пишува во пасошот, секое нешто треба да се заслужи.
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Братучед ми фатил женска и ја шетал со кола позајмена од другар и кога и кажал дека не е негова оваа толку го откачила.

Го продал станот кој е на негово име и му е оставен од починатата мајка за да има каде да живее кога ќе има своја фамилија, а овој си купил кола од 15.000 евра.
Денешните деца се за ќотек. :tapp:
Абе ништо не му оставај нека си заработи и сам нека си купи. Ќе и го правам меракот на некоја, нека и купи татко и ако сака да ја возат во убава кола.
 
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.024
Поени од реакции
36.785
Saturday night. Date night.

Noooope.

Dap, sabota, klasika od den, alkohol i sfe toa, me mrzi da vidam kolku e saat, se pribiram doma pokisnat ko pes iako neli bev iskocen za da si pominam ubao i da se maknam od sfe toa so mi ide na nervi u posledno vreme, znaci u poslednive godina ipol.

Seriozno nemav ideja deka do tolku ke mi se zadesi haos, deka do tolku ke neam kaj da se iskazam, deka tolku vreme ke sobiram nervozi u sebe.

Ko vcera da bev deteto od vtoro oddelenie ili mozda zabaviste ama ne bi zborel sea za toa, neka ostane prikazna za nekoj drug pat.

Stvarno neam ideja zaso vaka opijam pisuam tuka, ne ni imas pojma kolku vreme gubam u koregiranje na bukvi za sfe da izglea malce popristojno od obicen dno od pijan post, neam ni pojma zaso vooosto probuam da se setam na nekoj random muabet ili mozda nekoj posleden muabet ili pa ne znam zaso moram na skoro 25 godini da se cuvstvuvuam, brij kolku vreme mi trebase zq zborov, mizerno ko fan na Fatime Fetai u zadnje vreme.

I miss you so fucking much, inace smeniv i rabota, top mi e, a valjda i stanav malce podobar coek, valjda nekad...

E da ti ebam, sedumsto dzina i osumsto piva so mozat da ti napraat ama...ke se sredi uz 3 sezoni Friends i par dzointa.



<3
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
„Супер филмче“ за самопромоција. И покрај поддршката и бројноста што ја имаа на почетокот, не направија ништо значајно. Пак во студентските нема асални услови за живот, пак храната во студентските е катастрофа, пак условите на УКИМ се катастрофа, пак студентскиот стандард е мизерен.
Ама супер ќе биде да видиме моментално сиви на секој од „пленумциве“, кој во министерства, кој во факултетите, кој во МАНУ вработени. Академикот сега што е во МАНУ ги закопа заедно со Ванковска...
Коа ќе ми текне дека Мариглен (реформаторот што сега му доаѓа како еден од водачите на Левица) сакаше со сила да ме вади од амфитеатар па и уште да сум ги поздравел другарчињата од умс, ми иде да си каснам од .... на кој сум давал поддршка.
Еден од многуте општествени разочарувања у последниве неколку години што ни се имаат случено...

 

EDCer

No Kitty, this is my pot pie!
Член од
19 ноември 2015
Мислења
1.043
Поени од реакции
813
Зошто постојат апликации како: Fortnite dances, а нема нешто како: Како да земам оставена селска невеста со 2 женски деца?
 
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.909
Поени од реакции
41.872
Screenshot_20181231-094420~2.png

Кога бев помал едвај чекав да дојде 31ви декември, ги броев деновите, а сега не чекам и времето летна мислиш секој месец е нова година.
Колку брзо поминаа три години, а посебно оваа 2018та. :boksix:
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Среќна Нова Година до сите вам, не можам да посакам помалку нервози зошто нема теорија да намалат, пробувајте да си го направите секој миг колку толку весел, да најдете хумор и во најцрното, грижете се за луѓето што ви значат и помалце идење во Лофт, не ме нервирајте :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom