Се надоврзувам да еден пост погоре, една од причините која ја нашуштив работата во кафич е баш поради тие покондурени сељаци. Џабе им се и пари и се, кога немаат ни грам харизма во нив. Од километар им се гледа дека се искомплексирани ропаци, што си ги лечат компелксите со курчење на келнери и трчање и мафтање со клучевите по пајакот кога им ја дига колата. Ејј сум се расправал со колеги ради такви фаци. Ми доаѓа и ми кажува ај пушти кафе за "Џони". Ма брат, кур ме заболе мене за Џони, кажи ми што кафе да направам ќе направам. И да знам што кафе пие Џони нема да го направам, ако не ми кажеш. Кој кур фактор мене во животов ми е Џони па да има посебен третман од другите гости. Да не ми оставил некогаш мене бакшиш или на колегата, или некогаш дошол насмеан па не расположил или што знам јас. Не брат, кутар Џони да може ебаното еспресо на попуст што го пие 50 денари, ќе ти го плати во 2 денарки и нема да ти остави ни денарче бакшиш. И уште може да ти се искурчи и да ти го заебе денот. Да ти се мочам јас во квази елитата што ја има кај нас, кашлам такви фаци и за мене воопшто не постојат и не ги перцепирав додека не почнав да работам по кафичи. Сега од кога прекинав пак се помножени со 0.