Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
3 март 2013
Мислења
2.678
Поени од реакции
1.357
Цела свиња од 250 кг,без ниту еден оцртан мускул на него,со стомак на трудна жена во 8 месец, насобрал 200кг тежина, и легнал на бенч клупата да збивта и да се дере на цел глас додека ја помрднува шипката на долу за само 2цм. :tapp:А до него 4 дечина чекаат 10 минути за да извежбаат тренинг за гради. А сето тоа се дешава во шпиц време во теретана..

Драга кајгана колку е идиотски од 0 до 366262 ??? :facepalm:
Се надевам дека ова ќе биде прв и последен пат да делам воздух во теретана со ваков дебил..

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Колку мразам кога чекам некој и секогаш сум прв било каде да се оди и на погреб да е сум прв. И на бесење да ме носат таму ќе сум прв.
Ништо не може да ми испадне ако оданпред имам закажано и секогаш сум точно на време и си планирам. Ќе почнам да пушам цигари само за така да не дремам кога чекам некој. Стварно не ми е јасно како некој може да не почитува нешто што е однапред договорено и касне најмалку пола саат.

Sent from my Xiaomi Mi A1 using Tapatalk

Anco

За солун ДА, ЗА срем НЕ
Член од
1 ноември 2011
Мислења
8.603
Поени од реакции
15.409
Аман више со ова младиве, и не баш млади, аман и со мојве,
носи ќерката кај мене нејзната ташна и тато ај направиго патентот, носи другата кај мене нејзината ташна и тато ај зашија рачкава се скина од една страна, па друг ден првата носи кај мене лански нејзини чизми и тато ај залепиги овде напред а втората наполнила една торба чадори и тато ај види направими некој од овие почна да врне и...и капак на све ми ја носи денес првана колата и тато ај оди смени ги предниве гуми,нека ти стават нови и не заборавај да ги центрираш.
Аман бре вие имате мажи или не ил само за деца правење ги бива.

Ф

Флеш

Гостин
Моја песна која си ја вртам сегде оваа недела .... Прв пат ја слушнав,пред недела дена,уште ме погодува :love::love::love:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Beware ако движите накај Сити Мол, може да ве однесе стампедо луѓе што се отидени а ни знаат зошто се отидени ни па што сакаат да купат.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.262
Еден месец чекам да ме викнат на комисија во Пиом, некои процедури биле со комисииве, а јас заглавен во некаковси бирократски лавиринт веќе неколку месеци, абе аман. Се си мислам дека имаме премногу комисии ко на времето шо имавме премногу диџеи, али вториве барем си ја вршеа работата.
И не е битно, денес ми се јавува поштарот ми вели Еј абе имам некое писмо треба лично да го примиш, и ми текна дека е за ова, не може за друго, или ова или недајбоже ујп, тоа стига кај мене. И ај слегувам пред зграда, поштаров ми вели еве го - не беше ни во плико, едно картонче ко оние што ти ги даваат кога ќе нарачаш фолија од али експрес. Небитно, го земам пусуљчето, се враќам дома, гледам талентите онаа лепенка со код од пошта ја залепиле точно на текстот и сега не можам да видам на кој датум и во колку часот сум на комисија. Поубо преку гавранон од Гејм оф тронс да ми ја пратеа поканава, раат ќе бев.

Член од
7 септември 2016
Мислења
21.658
Поени од реакции
37.618
Кајг,
замисли, се бунат за исто место каде денес седат 30 „луди“ пензионери и го блокираа градот неколку часа, а пред некое време седеа 300 непензионери и го блокираа градот три месеци, па никому ништо не им чуеше ,Only in Macedonian нема подеднаков аршин за иста демократија, но со спротивна цел, ебаго! :toe:

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
23 Ноември рецензија

-Walking dead се снимаше во Сити мол
-Видов ѓубраџиско камионче со пуштено ротационо небаре брка ограбувачи на банка
-Александар маленко е Аквамен

Kajgana Shop

На врв Bottom