- Член од
- 21 јуни 2011
- Мислења
- 93
- Поени од реакции
- 170
Хелоу,
Ќе започнам со успех и се надевам ќе ми се нижат такви.
Јас по природа сум личност која сака све и тоа веднаш, ете така си влегував во невољи, сама си задавав цели за време кое што знаев дека нема да можам да го стигнам и на крајот бев конфузна и депресивна, веднаш се откажував и се повлекував во себе. Е сега нешто открив![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
После многу падови видов дека сум кикснала на многу полиња и дека ако продолжам да се откажувам не ми останува ништо со што ќе се занимавам во животот, а секое едно нешто кое ќе го добиев без труд брзо ми се здосадува и не го ценам. Во последно време кога ќе сакам да зграбам све наеднаш и се наоѓам повторно во лоша ситуација, ја спуштам топката, ги подредувам работите и почнувам одново да работам. Не се брзам, сигурна сум во себе, се борам за тоа што го сакам, ете така кога ќе постигнам резултат се радувам, се радувам на мали нешта.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Научив дека за да постигнам некоја цел треба да сакам да го сторам тоа, да сум добро организирана и да ги имам вистинските луѓе покрај мене.![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Ќе започнам со успех и се надевам ќе ми се нижат такви.
Јас по природа сум личност која сака све и тоа веднаш, ете така си влегував во невољи, сама си задавав цели за време кое што знаев дека нема да можам да го стигнам и на крајот бев конфузна и депресивна, веднаш се откажував и се повлекував во себе. Е сега нешто открив
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
После многу падови видов дека сум кикснала на многу полиња и дека ако продолжам да се откажувам не ми останува ништо со што ќе се занимавам во животот, а секое едно нешто кое ќе го добиев без труд брзо ми се здосадува и не го ценам. Во последно време кога ќе сакам да зграбам све наеднаш и се наоѓам повторно во лоша ситуација, ја спуштам топката, ги подредувам работите и почнувам одново да работам. Не се брзам, сигурна сум во себе, се борам за тоа што го сакам, ете така кога ќе постигнам резултат се радувам, се радувам на мали нешта.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Научив дека за да постигнам некоја цел треба да сакам да го сторам тоа, да сум добро организирана и да ги имам вистинските луѓе покрај мене.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)