Еј ама ме изнервира една продавачка во Стокомак пред некој ден, ауу ќе ја запалев да можев. Класика у Стокомак ко и секој ден, мал маркет, мал простор, пола каса работи, катаљарда муштерии најчесто натоварени до гуша и нервозно чекаат за наплата и оваа у сред таа гужва откако ЕДНА кеса не му стигна на чичето (иначе 70ка сигурно имаше, можда и јаче) и откако се беше наплатено овој и вика а може уште една кеса и оваа вика може може, еден денар е... И нормално следеше момент каде старово пола саат бараше денар, секако не најде и на крај со 1000ка плати ЕДЕН ФАКИНГ ЕБАН ДЕНАР, ептен не бев на ред после него жими се ќе и кажев дај ок е наплати ја кај мене смрдливата кеса само одјеби со тој денар скапан.
И мора да спомнам за МТВ временска днопертиза на дело, и за денес и за вчера рекоа сончево, тивко и до кај 30-31 степен, а оно и вчера и денес цел ден облачно со корнење ветер и слично. За недела викаат можно е невреме и електрични празнења, значи планирајте си ќорав облак дека ќе нема на небото и +65 степени у сенка.