Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
8 мај 2013
Мислења
11.901
Поени од реакции
36.964
Кога ќе видам во супермаркет набилдано човече како иде на каса со пет табли јајца, срцево ми плаче за кутрата душичка што живее со него и ќе оди во веце после него.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

Ocu da te jebem, picku da ti lizem !!!!!!!!!!!

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Kaj,
Најдов превоз. Ама до Белград. Од Белград минимум осум саати... На свадба да стасам со клизечи од Скопје треба да се пуштам. Ќе и направам незаборавна свадба.

Патем ве молам ако некој од вас оди или знае некој што би одел утре за Охрид од Скопје нека ми пиши по.

Последно уредено:

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.685
Поени од реакции
7.364
Драга Кеј

Пробувам да ги разберам девојки не, што гледаат у личности со еден тон криминално досие.
За популарност им е, се фураат, еве со кој сум, никој ништо не ми може.
Толку се плитки у мозокот?
:toe::toe:

S

silmarillion

Гостин
Не стварно, дај олабајте со цитати за мотивација аман. Седнал упрасен со мобилниот у фотеља шерува рандом сикспекс со порука у стил ако се сака се се може. Чека бугарски пасош или партиска книшка и шерува животен пат на Џеф Безос попратен со два цитата од Брајан Трејси и Киосаки. Пу да ви ебем фејкоите и фејк животите.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Не знам кој ѓавол ме излажа да прифатам децата да ми ги чува едно девојче и тоа подалечна роднина. Знам дека нема подобро од стручни лица и дека ваквите секогаш наоѓаат маани, се однесуваат како да работат за фала а добиваат колку што ќе побараат, разнесуваат приватни работи кои се случуваат во домот, чепкаат секаде, им кажуваш едно а тие прават друго или одбиваат.
Ме убедија некако само за преку летото и викам ај ќе помине со одмори, ќе и дадам и на неа 3 недели платен одмор, само да е се како што треба. Кој ти дава такви услови за сезонска работа и нормално пак незадоволна.

Еднаш и кажав дека децата си имаат ред за спиење и јадење и тоа мора да се почитува и не може таа да го менува како што на неа и одговара. И таа: aко сакам. :pipi:
И синоќа ми се јави дека веќе не доаѓа, затоа што не ја повикавме да оди со нас на одмор. :ROFLMAO: Па јас ако ја повикав да чува деца не ја посвоив, може сака и да спиеме заедно. :D

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Виде ли брат како се сака државата пола милион народ излезе да ги пречека.
Вчера ми пишува:
-Брат шо праиш?
-Вардар гледам
Хахахаххахахаххахахахахахахахаахахаххахаха не се глупирај ајде испаѓај не се замарај со македонски фудбал.
Па крива им е државата што земале 200евра а ни факултет немаат ни ништо.Им викам брат на 1 Мај на протести а не на скара
Неговиот коментар:хахахахахахахахаххахаа абе не се глупирај ќе протестирам.
Инаку 2 месеца работам во сендвичара и заклучив една работа што е за мене интересна.Да беше Македоноцот толку гневен и нервозен за многу работи во овие 27 години како што е гневен додека чека во гужва за јадење може и ќе ја бидеше држава.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.953
Поени од реакции
116.512
Еј ама ме изнервира една продавачка во Стокомак пред некој ден, ауу ќе ја запалев да можев. Класика у Стокомак ко и секој ден, мал маркет, мал простор, пола каса работи, катаљарда муштерии најчесто натоварени до гуша и нервозно чекаат за наплата и оваа у сред таа гужва откако ЕДНА кеса не му стигна на чичето (иначе 70ка сигурно имаше, можда и јаче) и откако се беше наплатено овој и вика а може уште една кеса и оваа вика може може, еден денар е... И нормално следеше момент каде старово пола саат бараше денар, секако не најде и на крај со 1000ка плати ЕДЕН ФАКИНГ ЕБАН ДЕНАР, ептен не бев на ред после него жими се ќе и кажев дај ок е наплати ја кај мене смрдливата кеса само одјеби со тој денар скапан.

И мора да спомнам за МТВ временска днопертиза на дело, и за денес и за вчера рекоа сончево, тивко и до кај 30-31 степен, а оно и вчера и денес цел ден облачно со корнење ветер и слично. За недела викаат можно е невреме и електрични празнења, значи планирајте си ќорав облак дека ќе нема на небото и +65 степени у сенка.

Kajgana Shop

На врв Bottom