Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.124
Поени од реакции
15.950
Драга,

Хрватска бетер гуглана и од Трамп. Јас не знам што им требаше да се глупираат со ова Светсково, до некни немав пари за да истерам одмор таму, али сега дефинитивно никогаш нема да истерам одмор таму. :(
 

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
4.918
Поени од реакции
12.408
This.
Сношти, истото, може и полошо.50 мин касни летот, внатре се разместуваат Бугарите, авионов ќе полета за 1 мин, тоа моторот брчи, една се затрчала со бебето во рака, ДА СЕ ПРЕМЕСТЕЛА. Мори седи си на седалката си. Како може бе да се во ЕУ не ми е јасно уште.
Како може бе ова Бугариве толку цигански народ да се бе и во ЕУ да се па не е можно...
Летам од Софија, цел авион Бугари, сите станаа вцто да го пробаат по два пати. 3 саати трае летот, овие се шпартаат цело време по авионот, се сликаат пред авионот, па после внатре,тоа турбуленции има ти се чиниш паѓа авионов стои тој знакот за врзување, овие застанале на сред тој пролазот со бебето во рака го крева уште и се слика. Викаат за бординг овие се туркаат да влезат ти се чини пред 5ка си во вторник кај зелено пазарче. Влегуваш во авион седнале рандом по седиштата, касни авионов пола сат пошо внатре се местиме не може да седнат кај шо треба. Слетува авионов уште со предниот дел не чепнал на земја стануваат одма. КАДЕ БЕ ДРУГАРИ?
Па кажете шо сакате ние сме светлосни години понапред од овие. Да не зборувам дека никаков сенс за мода немаат, ко во 2003 да се заглавени со тие свилените кошули во зелена боја.
 
Член од
4 јануари 2008
Мислења
2.342
Поени од реакции
4.957
I wanna f-woop, woop woop, but I'm broken hearted
Cr-cr-cry but I like to party
T-t-touch but I got nobody
Here on my own
I wanna f-woop, woop woop, but I'm broken hearted
Cr-cr-cry since the day we parted
T-t-touch but I got nobody
So I do it solo

Сакам да се ебам али срцето ми е скршено.
Да се допирам али немам никого.
Па се онадам сама.

Пооооо
Пиеш кафе во 2 попладне а во кафиќ рока музика за женска која си пикува дилдо в пичка и се самозадоволува затоа што нема кој да ја ебе.
Пооооо
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
На клиникана за неврологија имаш докторка со реално звање според знаењето и способноста - џандарка и специјализантка по неврологија што ја шие првава во секој чекор. Е сега, најголемиот проблем е што џандаркава ќе си работи таму до смак света и којзнае колку луѓе ќе ги попрати поради својата (не)стручност а девојчево тешко дека ќе ја примат на клиника и најверојатно ќе го фати патот за Германија.

Да не знаеш центрите од мозокот да ги покажеш бе, ја вртеше снимката 100 пати, па кај мене во средно кај Ачкоска тоа беше бонус прашање за 3ка :icon_lol: хинт: Секогаш барајте второ, па и трето мислење зошто не знаете на кого ќе налетате.
 
Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
we dont play with guns man 6ix9ine is for the kids we dont support no gun violence u know what im sayin rainbow and peace....

Буквално се превртев коа го слушнав ова is for the kids especially

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:до бесконечност
 

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.297
Кајчо,
Најдобрата другарка прави свадба викендов. Ги молам сите богови од сите цивилизации некако да удружат сили и да најдам превоз да се вратам и да украдам од тој убав момент. Нема да е фер ако не сум таму.
 
S

silmarillion

Гостин
Како проаѓаат годините се помалце нерви имам за објаснување. Абе сме се договориле нешто и нека биде така и крај. Или го правиш или не го правиш. Преку такво од прашања што почнуваат со А зошто, А како...
 

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.004
Поени од реакции
15.329
Лежи дома цел ден, се тови со бургери и се расправа на фејсбук дека Big Pharma сака да го убие :')

Ја прошетав јас Хрватска уздолж и попреку лани и преклани, и би пак, криво ми е што не бев во Загреб кога дојдоа фудбалериве, може прв пат во животот ми било криво што не сум присутна на некој масовен собир, ај за ЕП.

Не знам зошто пишувам уствари, дојдов mood да споделам.
Еве сум.
 
Ф

Флеш

Гостин
Фчера од досада фатив да читам лектира за Титаник,на Википедија.Глеам има на листата едно двајца/тројца патници од листата на патници со потекло од Македонија....Еден е официјално,а двајца се неофицијално.Има еден од преживеаните спасени патници кои преживеале настан за кој се смета дека е еден од најголемите лоши настани во историјата.А тоа да е Македонец од Ѓорче:LOL: Абе ние сме Ѓорче-држава.Еве ви факт.Какво село.Какви бакрачи.Карпа луџе.Ѓорче е лоша населба.Сеа можам да се чукам во гради.Ѓорчевец мај харт вил гоу оннн ...:kuracc: Ѓорчевци не има сегде.У власт,фудбал,на Кајгана тука:vozbud:На Титаник:pipi:;)

https://mk.m.wikipedia.org/wiki/Стојко_Додоловски
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
182
Поени од реакции
635
"Да не се примаат мигранти за да се зачува расната чистота на белиот фиромјански уберменш" ми е најомиленото нешто шо го имам прочитано на форумов.
Аххах лудо и незаборавно.
Иначе не ми се прајте на паметни, ражнич и риба се јади со раце, факинг пезантс.
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.610
Shto ubav den. Mirisa na leto. :)
 

Kajgana Shop

На врв Bottom