Драга Кајгана (виртуелен дневник)

ЈуријАркадиевич

Модератор
Член од
10 мај 2010
Мислења
1.838
Поени од реакции
7.189
Паметам мириси, а некои од нив не знам од што потекнуваат. Кога ќе помислам на Чарлтон, клубот, ми доаѓа конкретен мирис кој не знам од што е. Кога ќе помислам на една девојка инстантно ми доаѓа мирис на парфемот кој го носеше порано. Кога ќе помислам на една книга што ја читав во основно чувствувам дека е есен и мирис на есен и имам визија на моето основно школо и така натаму, и така натаму. Се` ме потсетува на нешто, се` поврзувам со нешто, само проблемот е што не можам да оформам никакви врски во сегашноста, се` е неповрзано, веројатно е до мене.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
TOP THINGS THAT ALL HIGHLY INTELLIGENT PEOPLE HAVE IN COMMON!!

-Ја читаат листава
-Мислат дека заслужуваат повеќе успех
-Мразат некои луѓе
-Ја шераат листава на фејсбук бидејќи тотално работиве не се пишани за секој да може да се пронајде со цел да собереме повеќе шерови
-Имаат пиено вода барем еднаш во животот
-Сакаат да јадат
-Огромен фан се на дишење
-Си рекоа "Леле се ова ми погодија, тотално знаев дека сум паметен и дека само општеството ме хејта!"

Член од
26 февруари 2016
Мислења
5.419
Поени од реакции
13.591
Мора да се испофалам и тука. Успеав, ослабев 20 кг.! :ojeaa:

Одамна немав вакво чувство. Не ми е толку за килограмите што ги скинав (мада да не се лажеме, физички се чувствувам awesome) колку за тоа дека после долго време самодовербата ми е на добро ниво. Пошто за четири месеци од мисла „Треба да ослабнам“ без да имам некој конкретен план што и како, стигнав до тука. Немам зборови да им се заблагодарам доволно на сите што ме бодреа и што ми помогнаа.

Една од моите најголеми маани е што имам навика да го потценувам секое мое постигнување, а да ги преценувам неуспесите. Ама сега стварно осеќам дека сум постигнал нешто убаво и несекојдневно. Колку и да ми се случија малери и лоши работи последнава година и пол, веќе остварив и три-четири планови што порано не ми беа реални. Сега уште куп работи што ми се чинеа невозможни веќе ги сметам за остварливи, нормално со добар план и добри услови за тоа.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Го знаеш она што го викаат, многу е убаво да уживаш во нечие присуство? Ако првенствено не уживаш во себе, никогаш нема вистински да уживаш покрај другите.

Успат на Интернет, поточно Јутуб, налетав на видео од Вест Ванкувер. Дефинитивно тоа е местото што вака преку Интернет ми личи дека е идално за живеење за мене:love:

West Vancouver.JPG

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Кајги,ме скинаа менструалниве болки.Ај да пројдат,па да си шетам по маркети,да видам што има. :pos:

Петра П.

насмевка
Член од
16 јануари 2008
Мислења
2.724
Поени од реакции
6.298
Кејче,
Сакам да напишам некој накурчен пост.. ама неможам. Повеќе чуствувам тага, од бес. Оти дозволувам да верувам во луѓето и му ја пружам цела потпора и помош, и пријателство и љубов..ама едноставно некогаш тоа само го користат. И ќе искористат, и ќе си заминат... А јас уште долго ги паметам и се обидувам да најдам логичен одговор на прашања од монолог без смисол.

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.025
Поени од реакции
12.696
Дк,

Mid 20ties се дефинитивно најзбунувачки период од животот. Пола од друштвото си го организира животот, мажачка/женачка, кариера, некој ќе изненади со дете... Другата половина ги става патиките за сушење во релна, се чуди зошо изгореле, лумпува до 5 сабајле.

Нема средина.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ми излезе рандом статија за Operation London Bridge, code name-от за протоколот откако ќе биде објавена смртта на Елизабета за дента и наредните неколку дена. Јакото е што планов е склопен дури во 1960 година. Абер нема оваа.

Последно уредено:
Член од
2 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.782
Добро бе луѓе шо ви е? 20 души сме у градо сите се знаеме, земал врти како некој фраер со тие клучеви од поштенско сандаче и со потсмев гледа кон секој човек пола саат го гледам идиотот и не ми се верува уште има ваква ниска маса од луѓе ццц.

Мислеш градот го има ослободено па се занесува кој знае шо.Те знаеме се, оди замарај у штаб дека не си примен уште на работа од партија а у прв ред беше со знамиња

Sent from my Moto C using Tapatalk

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.271
Поени од реакции
2.031
Кајги,многу ме нервираат постапките на некои луѓе.
Колку се само лоши ѓубриња.....
Плукаат,газат,се дерат....
Ама,чекај,ќе си го добијат.
Господ гледа !

Член од
12 март 2015
Мислења
1.569
Поени од реакции
3.215
https://www.facebook.com/PrikazniOdBulevarot/posts/1886066114745269

Адаме Лабунски, крв да ти ебам простачка!!!!!

Копилето закажано било да пее на матура, во меѓувреме матурантот умира и пази молим те „пејачот“, „ѕвездата“ не го враќа капарот на фамилијата пошто изгубил 500еур таа вечер т.е. МОРА капарот да го земи - да не била закажана матурата ќе напраел 500еур од настап. МА НЕМОЈ, кој дава 500еур за wanna be педерче бре!
Али настрана тој муабет... машко сум, не колнам, карам обично... али еден од ретките моменти:
ДАЈ БОЖЕ ЗА СВЕЌИ ДА ГИ ДАДЕШ!!!!!

Малку осет да имаше требаше сам да ја бара фамилијата на детето и до динарче да ги врати. Мочко. Без осет. Гнида.

Абе кај се изгуби човечноста на ова проклето парче земја, алооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо???????????????????????????????????????????????

дај нека не пишат сите грци или бугари, да земиме пасошите и да се истребиме да не гледаме вакви изроди!!!!!
која мајка го роди овај бре?
лигуш.

п.с. администраторите, модератори и шо ти ја знам кој да не му текни да бришат пост ради линкот од Приказни од булеварот, ниту мој е пејџот, ниту реклама му удирам, најмалку ми е гајле за пејџот... таму ја најдов веста па постирам линк...

Член од
30 август 2017
Мислења
998
Поени од реакции
1.434
Драга приметив луѓето повеќе те почитуват и сакат кога не се трудиш да бидеш прифатен па со тоа да не бидеш ти, него си тераш по свое и не ти чуе што мислат другите. Луѓето се повеќе ги привлекува искреноста по што од fakeness преку глава ни е на сите нас

Kajgana Shop

На врв Bottom