Драга Кајгана (виртуелен дневник)

redfogv

Царица
Член од
10 мај 2017
Мислења
2.256
Поени од реакции
1.966
И мене ме живцира тоа.А,бе,зошто им обрнуваат внимание на тие злобници ?
Оф,Кајги,да има правда на овој свет,да се растури Британското кралство и да не можат повеќе да се богатат на туѓ грб и да не можат повеќе да тероризираат помали држави !
 

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.610

Kako mozhesh vaka da igrash OCA TI JEBEM !?!?!?!?!?!?!!?

ajde vrakjaj se od povreda i naredna sezona osvoi go trofejot licno.
 
Член од
7 септември 2016
Мислења
19.620
Поени од реакции
34.808
Кајги сан, на принцо :kruna: му давам најмногу шест месеци да ја удри главата во зид и да пресече тоа што го направи денес! :yid:
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Каков лажен цепелин им направи Зоки со Илинденска на вмроовциве, ај нека речи некој нешто лошо за Илинден сега. :pos:
 
P

Patience

Гостин
You know how? When the big bang happened, all the atoms in the universe, they were all smashed together into one little dot that exploded outward. So my atoms and your atoms were certainly together then, and, who knows, probably smashed together several times in the last 13.7 billion years. So my atoms have known your atoms and they've always known your atoms. My atoms have always loved your atoms.
 
Член од
4 ноември 2016
Мислења
2.279
Поени од реакции
1.728
Имам неколку другари се по 20+ години. Секој петок,сабота се по кафани и клават на инстаграм слики како тие уживаат. Во суштина со годините што ги имаат немаат ни 1 ден работено и ги трошат на родителите парите кои половина од нив се средно ситуирани и немаат многу. Немам да ги сватам како издржуваат со "дете" толку големо па и одмор да му платат во лето.

Е затоа сме ние ретардирана нација со кретени кои се прават богати на инстаграм, а во реалноста се само разгалени деца и за жалење.


Патем се сеќавам кога првпат се вработив како шанкер уште како копиљ на 16 години и еве сега 7 години подоцна тоа ми поможи многу да сватам некои работи во животот и сам да се издржувам. И тоа што работев како мал ми остави голема трага да сватам како треба да биди.

П. С:Не ги разгалувајте децата толку научете ги да работат
 

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Драга,

Одлучив дека многу ми е кутија на 2 дена да пушам и дека ќе ги намалам.
Вчера испуштив кутија ипол...
Кратка хорор приказна :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
Ф

Флеш

Гостин
Три дена на три свадби бев едно по друго.Скопје.Кочани,па пак во Битола.Ми исцицаа све мочани собрани испланирани пари за одмор,ги снема.:confused: :sick: Стави гориво,купи облека,земи пари да дадеш.Ми рикна колата за назад кај обиколница.Фрли уше 200 е. Неееееееее.Ќе убијам некој.:shook:
 

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.489
Од вечерни излегувања омилени ми се тие кога излагаш на кафе а завршуваш во друг град :ROFLMAO: Очиве ми се на пола копје а имам ужасно многу работа, се ми делува како да се случи на сон ама не жалам за одлуката. Туку друга работа, можда месец и пол некаде има како не пијам ни едно шише пиво навечер, онака, решив промена некоја да направам да видам како ќе ми биде (ништо не е подобрено само ајде) и полиција ме сотре од застанување :confused: Де аман нека измислат некоја технологија ако си ѓон да ти свети шофершајбната ли, што знам што, како муви на гомно се, на секои 50 метра замарање.
 

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.739
Драга


Не ми смета да сум сам, но и сакам да си имам другари, тие што ги знам повеќе од 15 години, и секогаш сум сакал да им угодам за не се искараме или што било, ама педерчиња да ти биле цело време.

До лани работев минимум 12 саати во денот, тоа седум месеци во годината, ретко се слушавме, поретко излегувавме, јас се гледав како кривец за тоа, работиш скоро цел ден, тие те бараат чат пат, ти не им одиш и имаат право да не те побараат друг пат.

Лани ова време почнав да работам многу тешка, гнасна и заморна работа, но работев многу помалце саати и имав многу повеќе слободно време.
Ајде ќе надополнам за изгубеното време со другарите, така, се договараме од денес за утре, идат утре, идат сат за излагање, ги немат никаде, ајде ќе звонам кај се да прашам...

"Ај бе брат излеговме ние, седнавме, нарачавме, дојди ќе те чекаме ако сакаш....."

Ок ај, немат врска, и така сум изморен....

Уште едно десет пати откачвење на ваков начин, дали за шетање дали за искачање ко шо викаат овие скопјаниве. :D

И пак не ми сметаше, одев на работа и по цел ден одмарав ко ќе бев дома.

До пред две недели кога излегов од работа ради здраствени причини.

После таа тешка работа според мене, почнав повеќе да си го ценам трудот и времето, несакам некој да ми го губи, и не сакам некој да и глуми лудило, не ми смета ако некој не ме бара, ми сметат кога стануваат лицемерни и дволични, посебно лица од машки пол, што мажи ќе беа ако неможат да ти ја кажат вистината влице, или да те чуваат како резерва, да ви ебам не сум курвиче па ќе ме барате кога ќе ви прдне на газот.

Јас никогаш во живот не сум се противел на никој, посебно не на другари или домашни, јебига пиче:D
не сум сакал да се искарам, затоа што важни ми се сите блиски.... до пред две недели, сега немат на кого не му го плеснав лице и баш е убо чуството.:D

Излегов сам, пред тоа ги барав на овие педерчињава, неможеле, кој зафатен, на кој гла го болит на кој нога, незнам јас си одам низ чаршија, ко тие ги начеквам на сред неа.
"Абе кај сте, шо ве немат..."
"-Aj ќе те бараме за утре..."
Ок ајде.

Идат тоа утре, ги немат децава, ајде да се јавам, "Шо прајме за денес?-Имаме нешто работа да завршиме ќе ти звониме за пола сат-сат ќе ти кажиме кај ќе ојме, кај ќе си? Јас вкладилница одев
-Ај чекај таму ќе ти звониме..."

Ојдов напишав ливче чекав ко последна будала еден саат, жива вода се напрајв, шо од времево шо се менвит на секој пола сат, шо од нервоза, си заминав дома, да се пресоблечам барем.


Поминаа два сати ај реков да ги побарам, им викам кај сте, тие мене ево брат Струга дојдовме на кафе, ам шо не звонавте море еден сат дремев вкладилница, ве чекав, барем кажете дека не ме барате да не си го губам времето, и јас имам обврски.

Ај така ни испадна успат ни беше.

Ок тогаш ми прекипе затоа што не беше само ова, имаше повеќе ама ме мрзит да пишам.

Јас како како човек што си зема се при срце, ето ќе си признам ми беше тешко што ми прават така, првин мислев дека сум ретардиран а не сум свесен за тоа затоа што неможам да го процесирам цело тоа во мозокот оштетен.
Вака нешто.


To ко отпадна како варијанта, станав нервозен, првин кон себе, потоа сватив колку не сум во право што се лутам сам на себе, и ја свртив нервозата кон нив, на сите им го кажав тоа што го мислам за нив и што е најлошо во право сум.
Сите овие години ме барале само кога имале мака, дали за работа, дали за муабет, многу работи знам за нив и за многу работи се во криво.

Најјако е што самите се издадоа, со едно јавување од две минути, лошо е што кога лажеш дека немаш муабет со некоја личност само за да дознаеш што мислење имам за неа, мора да лажеш нон стоп, а не да ми се јавиш, да ми се ситиш за нешто што го знам само јас и тој со кој "немаш" муабет, добро бре брат ретардиран си или шо ?

И тоа, сите си го добија тоа што си го бараа и на крај на денот девојка ми излезе најголем другар и најмаж од сите.

Цела нервоза беше ради тоа, како да викам другар шо трачарит повеќе од баба да ми помогнит со кревање цименто пример, баба ми да ја викнам повеќе ќе кренит, како да викнам другар што на 26 години цмиздит како женче да копат, како да ги викнам а 26 незнаат женска да фатат, затоа што сите биле ебани и бараат нечепната.
26 ГОДИНИ ИМАШ КОЊУ, КОЈ ТИ Е КРИВ ШТО НЕ СИ ФАТИЛ ДО СЕГА; КАЈ ДА ТИ БАРАМЕ НЕЧЕПНАТА ДА ТЕ ЧЕПНИТ НЕКОЈ ВО ДУПОТ, КАДЕЕЕ, РЕТАРДИ.

КОј Е КРИВ ШТО НАЈУБАЈТЕ ГОДИНИ ЗА КЛЕЦАЊЕ СИ ГИ ПОТРОШИЛ ВО ПРЕЗБОРВЕЊ И ВО ЖАЛЕЊЕ КАКО СИТЕ ЖЕНИ СЕ КУРВИ,ДЕБИЛИ. :pos:

Сите глупи си го живееа животот само тие паметните зборуваа, сега сите од генерацијата се или со женски или со жени само тие станаа хроници, дремат по кафичи со матуранти, па уште сношти одеа кај матурантите што беа...:pos:

Шо ќе прајте таму бе, уште толку ќе се бедирате ко ќе видите 18 годишни кај шо се лапет со дечиња или со келнерите. :pos:

Ништо ај немат врска, јеби га, џабе пишев.
 

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.967
Поени од реакции
35.600
Ми фали 2007ма, помалку и 2008ма. Нема ништо позаебано од тоа да си носталгичар по времиња кои нема шанси да се повторат, а беа турбулентни во секој правец. :(
 

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.489
Поени од реакции
16.136
Значи како убав ден си прошетав до стариот пазар да си купам некои работи, цел ден бев по роднини на гости, за да еден идиот кој од фудбал разбира зборување цел термин и непризнавање свои грешки да ми го расипе и денот и се. Ја не знам по дома што прават, па доаѓаат тука 90 минути само да ламотат
 

Kajgana Shop

На врв Bottom