Кајгано, глем на темана во Гејм Оф Тронс која сочна анализа ја прават некои членови
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Интересно ми е да ги читам, не велам не, но никогаш не можам да се замислам во таква улога да влезам и да правам калкулации за идни дешавки околу серија. Дури да бидам искрен од 300 работи умов ми е партал, дури еве и 5-та сезона фати од серијата, која започнав да ја гледам после излегување на втората епизода од првата сезона, и уште не ги знам дел од ликовите како што треба. Или можеби не сум се ни потрудил да ги запамтам, или можеби не ми ни било битно. Онака да крцка, ја уживам кроце кроце.
Али све се тоа интереси нели, и добро е што ги имаме различни за да видиме/научиме по нешто од останатите кое ни избегало од фокусот свесно или несвесно.
Инаку преку такво ми е дојдено од три работи во последно:
1.мисли за слободата (ова на секој чекор дојде, некој тренд стана мајката, слободата та слободата, чоечката природа, оковите и стеги, ау бууу, тиња)
2.Европска унија (мрш хипокрити едни)
Третата че ја остам празна зато шо би влегле 10 во неа, зато доста се двеве.
Ко за крај пази децава како свират, растураат у пм. Чекам во секој момент да ми стани татко ми и да го исфрли озвучувањево преку балкон.