Драга Кајгана (виртуелен дневник)

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
Искрено кур ме боли за ГТЦ али спотчето што е напревено е врв

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Уште 13 дена до повитко тело, but bitches are nowhere to be found. Ми мириса на scam работава. Или то, или то шо всушност ми требаат 13 кила за да имам витка става.

:toe:

Член од
28 март 2015
Мислења
5.428
Поени од реакции
11.338
Драга од денес и официјално станав член на групата на луѓе што немаат фб. Доста беше од таа зараза, губење време и замарање со глупости.

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Драга,
едно копиле денес со Ауди ТТ влета на паркинг со преку 80км и уште под рачна се курчеше :mad:.
Да бевме 3 чекори понапред, најверојатно ќе не залепеше на бекатонките и око немаше да му затрепери! Се чудам дали имаат воопшто во главата овие богатите копилиња и дали мислат дека може некој да загине поради нивното покажување на сила, уствари поради што немаат во главата го прават тоа (а верувам немаат ниту долу, кога машкоста ја покажуваат со беснеење со коли и мотори).
Жално е што ваквите не ги ни казнуваат, истите се или нивни деца или пак не смеат да ги казнат, пак некој јадник со Застава ќе си плати казна поскапа од возилото што го има, а вакви мамини и татини синчиња ќе газат луѓе по улица!:toe::popce:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
My life in a nutshell right now ..
ag0j0z6_700b.jpg

Три неотворени тетрапак млека си стојат во фрижидерот, а мене ми рекоа да се скинам од МЛЕКО и млечни производи, за да ми се смири лицето. Недела дена поминаа, почнав да откачувам. Ги гледам млекцата си стојат, неотпечатени, ќе се расипаат, нема кој да ги погледне, не па да ги испие .. Па и мајка ми за капак ''Абе шо е работава, сите млека стојат?'' Ааааарррггхххххххххххх:mad::mad: .. I am freaking out, I am freaking the fuuuu out man !!

Ooooh sweet dairy liquid, ко прокле нашу љубав .. :place:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.663
Поени од реакции
88.521
Си вртам така по каналиве демек да видам дали ќе најдам нешто интересно, кога застанувам на Сител 3 и го слушам Јанко јади говна како кажува дека сме требало да живееме во тоталитаризам...

Боже не се задржав на каналот ниту 10 секунди, а веќе почна да ми се качува притисокот од ненормалнион :mad:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Драга, го читав постов на Ширеа пред 15 мин и си викам дај и ја да видам дебелото што ломоти. Почна да ломоти за ГТЦ и вика најубав трговски, најубаво ова, она, си викам ова е некоја замка, нема шанси да се свестил. И не поминаа 5 секунди, вика, ама тоа не значи дека треба да остане на ваква комуњарска фасада. wtf? :eek:

и така, кога сме кај телевизиите во Македонија не знам што треба да се деси МТВ да ја продолжат Менталист (6 сезона). Измеѓу секоја сезона 2 години пауза.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.779
Поени од реакции
44.013
Јанко иначе добил унапреџење, го пуштаат и на Сител веќе, не само на тројката. :icon_mrgr:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Кајгано, глем на темана во Гејм Оф Тронс која сочна анализа ја прават некои членови :D Интересно ми е да ги читам, не велам не, но никогаш не можам да се замислам во таква улога да влезам и да правам калкулации за идни дешавки околу серија. Дури да бидам искрен од 300 работи умов ми е партал, дури еве и 5-та сезона фати од серијата, која започнав да ја гледам после излегување на втората епизода од првата сезона, и уште не ги знам дел од ликовите како што треба. Или можеби не сум се ни потрудил да ги запамтам, или можеби не ми ни било битно. Онака да крцка, ја уживам кроце кроце.

Али све се тоа интереси нели, и добро е што ги имаме различни за да видиме/научиме по нешто од останатите кое ни избегало од фокусот свесно или несвесно.

Инаку преку такво ми е дојдено од три работи во последно:

1.мисли за слободата (ова на секој чекор дојде, некој тренд стана мајката, слободата та слободата, чоечката природа, оковите и стеги, ау бууу, тиња)
2.Европска унија (мрш хипокрити едни)

Третата че ја остам празна зато шо би влегле 10 во неа, зато доста се двеве.

Ко за крај пази децава како свират, растураат у пм. Чекам во секој момент да ми стани татко ми и да го исфрли озвучувањево преку балкон.

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
4:52 претпладне. Да. И јас сум будна. Не, не сонуваш :D
Имам луфта од 10тина мин пред да тргнам накај работа. Ми се спие ми се плаче, а ако склопам очи 100% ќе претерам, иако можеби се лажам себеси дека дури и да ги затворам на 5 мин, ќе ми биде доволно. Никогаш не ми е доволно :D И никогаш нема да се навикнам на станување рано. Особено кога е уште темно надвор. Глупи гени :noze:
Знам дека веќе спомнав, ама официјално ми помина пробниот период и ми почиња осигурање денес. Незнаеш колку сум среќна :D
Во хотелов кај што работам иначе (ќе) доаѓаат скоро сите тимови на бејзбол играчи, и мислам дека јас сум единствената што не ја интересира :icon_lol: Можеби наредна година ќе ме интересира Бостон кога ќе дојдат зашто типацот што го запознав на првата работа, потпиша договор со нив. Би било интересно да напраиме муабет, со надеж дека ќе знае англиски :icon_lol:
Имај убав ден бејби :X3:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
На почеток на дваесети години сум а не ми текнува колку работи сум работел и на колку места, а стажот ми е расолница, никаков, катастрофа, а парите шо сум ги заработил се уште посмешни.

Најтешко нешто кога почнувам нова работа ми е да ги научам вработените кој со кого е поблизок, кој му го лижи на шефот, кој му ја има пикнато главата у гз, кој ич не го боли за работата и тие таквите работи...тим дајнемикс:)

Ево пример последната работа не ја добив пред 2 месеци, тогаш сум скоро сигурен дека за тоа е крива една староседелка таму, абе ме чепна за Грујо нешто и ја будала почнав да и објаснувам политики, абе чути си, после два дена ме избркаја:masa:
Кога прашав зошто не добив одговор, ама според реакцијата на таа шо ме склиза сватив, а и разбрав дека таа е стара вмроовка а ќерка и е новопечен вработен државен службеник.

За две недели ќе почнувам на друго место, на проба нешо, за но монеј ќе работам, па кај то и луѓето кој ќе ги трпи. :boksix:

Член од
16 септември 2014
Мислења
329
Поени од реакции
764
Така браво меѓу етнички тензии за да народот не слушне за заклучокот од еу, уште една војна за да останете на власт.
Ај нека пукне уште еднаш да ги видам јакиве вмбловци како ќе ја бранат маќедонија.
Штета и ова не проаѓа, провиден е паторот и братучед му.

Kajgana Shop

На врв Bottom