На булеварот Партизански одреди вчера попладне е украден „голф 6“ со скопски регистарски таблички во кој имало, лап топ, ајпод мини и еден пар скијачки чизми.
Како што соопшти МВР, случајот го пријавил Б.П.(25), а непознатото лице кое ја извршило кражбата стекнало противправна имотна корист од околу 700.000 денари.
Разбојникот дошол до паркираното возило кое било запалено и со оставен клуч во бравата, влегол, го ставил во движење и заминал.
Драга Кајгана,
Бог се јави! Нека ни е за многу години празникот! Да бидеме само живи, здрави и среќни!
Иначе денешниов ден беше прекрасен. Го обожувам тоа кога насабајле после станување од спиење ја кревам ролетната и сонцето ме осветлува мене и мојата соба. Едноставно тоа ми дава позитивна енергија, ми ги полни батериите. Меѓу другото уживам во тоа како учам да бидам во идеална комуникација со луѓето околу мене, поточно се да им кажеш во фаца што ти лежи на душа, ама на начин да не ги навредиш и да не си направиш проблем. Балансот бил златна работа. Исто така чај мешавина од кантарион и босилек бил златна работа. Ден започнат со сонце и шоља чај во раката. Предобро.
Само мене ми беа страшни и језиви "Во светот на бајките"? Уште ме маваат флешови кога случајно ќе ми излезат на јутјуб со тоа гадните костуми и сценографии
Сељак на денот - родители, роднини и пријатели честитаат положен испит со најмногу бодови, демек прва била на листа- на фејсбук ѕид, ни мање ни више. Они отсекогаш се гордееле со нејзиниот капацитет за памтење
Јас не ги разбирам овие што на фб цело време постират дека читат и учествуваат во собири каде што демек ние "умовите" се собираме ..... а гледам со истите книги се сликат од 2015 . Од ваквите излегува таа поговорката не се најлоши тие што не читат , најлоши се тие што читат 3-5 книги и си мислат се знаат.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.