Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Член од
8 јули 2015
Мислења
181
Поени од реакции
593
Како бе кумановски е " пичке си материне јазик " :mad: :facepalm:
Дијалект е, али ај на кога да му кажеш. Тражи да пишуев на македонски а пост му е на дијалект o_O
@парва дај објасни му на овога погоре какв јазик е кумановски :D

Lester Freamon

A man of focus, commitment, sheer will...
Член од
14 јануари 2015
Мислења
16.238
Поени од реакции
36.513
Драга,

Мразам глупи луѓе, али уште повеќе ги мразам богаташите што ни се серат на глава и не прават будали, изигруваат богови, а нас не спуштаат пониско и од мизерно гомно, ејјјј трансфери од 100-200+ милиони евра, па и годишна плата за копиљ од 40 милиони фунти, кој кур фактор е тој, ако е најдобар дај му да има да живее за нијанса подобро од останатите луѓе во светот, а не да има поголема плата од буџет на држава, за десеттина од тоа има да му направам трансфер од каде што ни мајка му нема да го врати. Го замразив спортот максимално последниов период, укурац нека се носат, не планирам ни на тв да гледам повеќе преценети копилиња.
Ебати мизерното општество, мора да падне и ова робовладетелско општество, не ја бива вака, се е упм отидено.

blue ladybug

Фанг ловер
Член од
5 февруари 2013
Мислења
5.210
Поени од реакции
11.803
Изгледа има некој нов правилник за Драга Кајгана, пошто по стариот како шо беше, Рики, Владе и Џоли би си добиле казненки од мерак. Али ај не сум у тек, и башка не е фер со години да ме нема, се појавуам и оп казнени.
Лелеееее ми фалеа смајлињава :P:pipi::D

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.276
Поени од реакции
23.886
@blue ladybug
А извини вака кое правило го прекршив? Цитирав некој, пишев на друг јазик и неговото писмо различно од правилата на форумот? Навредив некој лично?
Само си искажав соопствено мислење и став. За тоа служи драга кајгана ако не пак.
П. С кај беше ле шо те немаше толку време?

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Screenshot_2017-08-05-12-49-12.png Драга,

Четворица македонски државјани од струшко Радолишта.Ги имаш процентите? :) Македонски за негативности, за друго поинаку се прикажвиме...

Патем, АЉЈаска.Well done, Ohridnews.

Attachments

Член од
14 август 2006
Мислења
45.293
Поени од реакции
84.426
Комплетното сцена-по-сцена сценарио од E01 S08 делува прилично уверливо.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Луѓево премногу се американизираа. Мажи облечени во исфеминизирани стилови, жени со тон шминка на нив, деца со нула култура опседнати со компјутерот и смартфонот, жени здебелени во струкот, а на нозете папучи со пуфки, мажи што постојано си ги сликаат нивните стомачни и издепилирани нозе и уште еден куп други глупости. За сите работи за кои до вчера викаа дека се сељачки, педерски и цигански, денес ги применуваат, а за нивното бедно однесување да не збориме. Се повеќе ми иде да се отселам некаде на планина, што подалеку од луѓе, некаде каде мирот, чесноста и добрината нема никој да ми ги нарушува.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
^Жени здебелени во струкот? :facepalm: :pos:
Сели се, гледај само да немаш интернет.

Вчера во автобус, шоферот запален по ЕксЈу песни, цел пат некои утепани тралалајки со тест пишан во вц ваљда, а јас за греота, не можев да си ги најдам слушалките каде ми беа пикнати. И почнува Крени према мени, конечно нешто ок си викам и типов ја смени ... :vozbud::cautious: :duel:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Драга...

... Се пробав у конобарските води, траеше еден ден само. Вечерта собрав вкупно 400 денари бакшиш, а башка го служев и Гечевски. Али не е тоа работа за мене, не сум кроен ја за тоа да бидеме реални. Бар сфатив како му е на @парва, затоа отсеа коа ќе идам кај него поголем бакшиш ќе му оставам :D

Тоа ме потсети, парва пред година дена се бунеше као не сум оставал бакшиш коа сум идел кај него тука, ме избрука пред цел форум. Скржав сум бил, ваков, онаков. А последнион пат една сочна сума коа му остаив за сите пропуштени прилики у минатото нигде го немаше да ме пофали. Ете у каков свет живееме...

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.888
Поени од реакции
8.269
Драга Кајгана можно ли е да сум толку заникаде ?
1000 денари оставив над мојот кревет поточно на полицата и по некој час сум заборавил на нив отворив прозор вечерта летнале некаде дали низ станот или низ прозор не знам али битно сега ги немам.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Вчера Брегович во Охрид го имаше донесено само бендот за погреби, тој повеселиот му фалеше.

На рампа на влез за Охрид ги имат запрено Петрески.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.872
Поени од реакции
30.788
Совршена кајгана по рецептот на Гордон Ремзи...ма немој да ме јебеш.
Нека земе баница да засука па нека се курче а не 2 јајца да измеша.

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сакаат камп да купат Крани, ајде бе зошто ни е, е ја намалиле цената од 90 000 на 70 000 и плус на рати 7000 месечно. Ставам вето јас на таа одлука ќе размислуваат до есен, ќе заборават дотогаш :icon_lol:.

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.609
Поени од реакции
88.079
Никогаш, али никогаш нема да ги сватам оние родители кои своите деца ги сликаат пиштол голи (обично по плажите, или во домашен базен) и ги ставаат сликите по социјалниве мрежи.... Зошто? Која е причината сопственото голо дете да го гледаат сите "пријатели" што ги имате по интернетов? Лајкови? Сонцето ви удрило во глава?

Мрш бре!!! :mad:

Kajgana Shop

На врв Bottom