Драга Кајгана (виртуелен дневник)

D

dobramuzika

Гостин
денеска пуштив стрип и уште некои други работи по пошта, убаво чувство. :гик:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Доста беше толеранција кон некои луѓе поради кои до сега неколку пати ти имав пишано. Кукаат, кукаат, кукаат.........., а кога ќе им ја кажеш вистината во фаца те навредуваат. Доста е толеранција. Или збори како човек или марш да не те гледам. На крај краева на никој не му се потребни луѓе во околината кои се постојано променливи со расположението и кои постојано создаваат тензии и им го качуваат крвниот притисок на другите, затоа што они не можат да си го средат сопствениот живот, па очекуваат и другите околу нив да патат. Мрш!:mad::гомце:

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Вчера у бус бев сведок на дешафка каде еден момак убедуваше едно дете за лајонес.

Дап, лајонес.

Да бе, за лајонес.

sfe se vrakja bato moj

eden moj poznanik za eden mesec potrosi 3000 evra i 500 mu vratija

abe nema niso nelegalno sotie lud zarem bi te zaebal ja hehehe abe ludsi

abe slusaj me sea pred 2 dena si izvadiv 800 denari

Контрола треба да ги вади ваквите надвор од бус.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Се можам да разберам во политикава кај нас од лижење до газ за работа па се до некоја верба за подобро утре со секоја нова власт но никако не ми е јасно како може Македонец да се радува и да го подржува она куче Џафери кои во 2001 дезеретирал и пребегал во ОВК а и најверојатно е замешан во масакарот кај Вејце кој е еден од пострашните масакри кои се случиле на Македонија.Дали во генетскиот код на Македонецот е лесно да забора вакви работи или пак едноставно го изгубил своето достоинство и повеќе не му се важни овие работи.Колку навистина треба да си беда од народ за да дозволиш овој крвник да да биде министер за одбрана или председател на собрание или пак на еден од твоите најголеми нациоални празници да држи говор.Не е ни битно дали денеска ќе зборувам на албански тука фактот дека Македонија е понижена како никогаш до сега.
Единстена позитивна работа денеска на овој празник може да биде поминување на третото коло од страна на Вардар и да ги направи среќни сите Комити кои сеуште веруваат во идеалите на нивните дедовци.

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Денес се празнува Св. пророк Илија и Илинден!
Нека ни е за многу години празникот, Македонци! И светецот нека не чува од лошо и нека ни дава само добро!

:oeoeoe:

P

Patience

Гостин
I finally figured it out. It's like when they realized it was gonna be too expensive to actually build cyborgs and robots. I mean, the costs of that were impossible. They decided to just let humans turn themselves into robots. That's what's going on right now. I mean, why not? They're billions of us just laying around, not really doing anything. We don't cost anything. We're even pretty good at self-maintenance and reproducing constantly. And as it turns out, we're already biologically programmed for our little cyborg upgrades. I read this thing the other day about how When you hear that ding on your inbox, you get like a dopamine rush in your brain. It's like we're being chemically rewarded for allowing ourselves to be brainwashed. How evil is that? We're fucked.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.947
Поени од реакции
25.458
Гледам ова и се присетив кога бев дете и кога го гледав филмот... Никогаш не ни помислив дека еден ден ќе живеам во градот кај што се снимал филмот.
Градот во кој сега сум заљубена.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Полека бе македонче бе ќе се убиеш од честитање на Ф.К Искра.Абе да ти ебам ќоравиот народ.
А нај за никаде ми се оние кои вчера за Вардар навиваа да помине а денеска први да честитат.Имам еден таков у друштво кој ќе трпи вечер.

Kajgana Shop

На врв Bottom