Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.003
Поени од реакции
12.625
Дк,
Да се јавит јунакот шо вчера Градиште, на преполна плажа, најрелаксирано си ја читаше книгата "How to live with huge penis" . Насловот со фонт 100ка, уш малце очи ќе ми истаеше.
Не за друго, ме интересират која беше поуката на ова научно дело зад кое застанало цело стадо експерти.

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Превентива, за да не ти истаи очи коа ќе го извади половиот орган :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Sungerot Bob

Живеј го животот
Член од
7 август 2012
Мислења
32.391
Поени од реакции
36.508
Драга Кајгана,
Луѓе што на роденден/слава расправаат за политика, па дури и до тој степен да се забуткаат, затоа што се од различни политички партии. Мислев дека тоа е само една изрека или зезанција во вид на мит. Тешко на човештвото вака:вонзем:

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.874
Поени од реакции
21.720
Што е тој боринче? :cautious:
Миљон пут сам га чуја а везе неам и не сам прашаја до ск. Борч беше дуг(долг на вашински) а овој што би му дошло, нешто као камата? : D

Онтопик Драа : D

Работу ја пред некој дн у шанк, тепа вруќина, ладимо се сс вентилатор и џинтоници и тамо надвор седињаф некои две цуре и колега ми ботајла вика види ја ама е добра брааааат
Текнуе ми одма муабет: Колко е добра и татко ву сака да гу ебе :ROFLMAO: А не гу ни виде додуше хаха
Колега ми вика колко е добра би ја лижел од пети до глава

Текнуе ми... Колко е добра би ја лижел од пети до триес први :icon_mrgr:

Исти тј дн еду гомцики за колешку ми од кујну, Розета, луда жена у године : D Розе е легенда
Улаза у шанк, курлевци дајте некој сок... текнуе ми у себе сак мај кок : D
Викам Розе знаеш ли зшто главче на куре има розе боју(стар муабет нели) зшто е за женски hhaha
Смее се она и тмн да си иде текнуе ми:
Сфи имаф розе дунду, само Розе има виолетову :vozbud:

Од Љутре сам на одмор, поздраф нездраф форумљаши

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.409
Поени од реакции
38.929
Неможеш да не им се восхитуваш на вакви луѓе. Како шо желбата и визијата можат да те однесат на места , ниеден талент без дополнителна мотивација и реализација неможе.

http://pelagonija.mk/bitolchani-pushtija-brod-vo-prespansko-ezero-po-dve-godini-gradene/

Бродот „Теодора“ го изгради битолчанецот Томе Димитриевски со помош на асистенот Раде Николовски – Цапе. Двајцата имаат познавања од многу занаети, а пред се од наутиката. Бродот го градеа две години во гаража во Битола. Викендов со помош на трактор и специјална приколка го донесоа до Претор, од каде го пуштија во езерските води. Долг е 13,60 метри и широк 3,70 метри, развива брзина од 30 километри на час и има носивост од 12 лица. :cuc::cuc::cuc:

тд.jpg

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.742
Поени од реакции
27.741
Просто неверојатно.
Ја еве седам задлабочен во мојата мрза и непродуктивност и се чудам како извеле ова...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Член од
23 август 2013
Мислења
296
Поени од реакции
640
Значи кој живот, која п. материна...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Мајкрософт денес соопшти дека по 32 години со есенскиот апдејт за Windows 10 ќе го укине Paint. Минута молчење за сите IT аналфабети кои во CV го ставаа само Paint како computer skills :icon_mrgr:

Член од
13 февруари 2007
Мислења
5.163
Поени од реакции
6.040
RIP Paint :( Иако никад не сум го ставил како skill во CV, сепак ќе ми фали можноста за склапање мемиња за 2 минути. Дај препорачајте некоја замена. Ова Paint 3D што го ставија во претходниот Creator's Update го немам пробано уште.

Kajgana Shop

На врв Bottom