Драга Кајгана (виртуелен дневник)

Џ

ЏинЏер

Гостин
Драга,
Пак цркна лифтот.
Се договараме со @wiksa да се наџемо на пола пута, на 7ми спрат.
Ја се симнувам од 13ти. Он се качува од 0ти. Се разминуваме на 10ти на скали. Стига он до 13ти, ја до 7ми. И дури тогаш му текна да се јави да праша „Абе дали само што се разминавме на скали?“ :aplauz:
Пуста Математика 2, умот ни го зеде. :pos:

ЕДИТ: Ме искара што сум излажала. Меѓу 11ти и 12ти сме се разминале. :unsure:

Последно уредено од модератор:
Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Заебите подфорум за политика, забавата е во темите Кајгана просечни кладилничари на српски јазик и Kajgana memes. :pos:

Лаптопот ми е полн со мемиња од Стелт. Жена ми вика што се смееш како будала во 1 по полноќ? o_O
Ќе ме избрка од дома. :confused:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Бејби,
Добив покана за состанок. Онака официјално :X3: So flattering. А неможам да се пофалам на никого пошо незнам кој знае да чува тајна на работа. Па еве тебе ти се фалам :) Не е од некој кој сакав, за жал или за среќа. Таа не ме рецка 2 посто... Битно еднаш се израдува дека ме виде и ме гушна :D Се утепав чудење. На страна тоа што мислам дека е јака, изгледа као интересна личност за дружба, ама има некој ѕид што очигледно тешко го спушта. Али имам јас време :D И не се откажувам. Плус, често налетувам на неа кога не планирам, тоа мора да значи нешто.
Неделата иначе бев 18 саати на работа. Убаво ќе беше да ми имаше поминато пробниот рок и да ме платеа као за празник, ама во секој случај добро е, не се жалам. Имам уште 12 дена додека не ми помине пробниот рок и да ми почне осигурувањето. Едвај чекам. Пошо после и одмор ќе си заработувам за сите овие екстра смени што ги работам.
Почнувам да фаќам убава боја :) И тоа само од неколку пати по само неколку саати. Мераци. Многу си се сакам исончана :X3:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.686
Поени од реакции
88.658
Еј Кајги, вчера после незнам колку години седнавме со брат ми да играме тенкови... само овојпат на емулатор а не на нинтендо, имаме две рачки кои ни фаќаат прашина, па рековме да одиграме некоја партија. Во рок од 30 минути 3 пати ни ја утепаа земјата :(, па караници кој да чува доле, кој да оди во напад, па крадење животи од другиот, абе смешки... ја игравме потешката верзија, онаа кај што можат противничките тенкови да ги собираат подароците што се паѓаат на пат.

Поентата ми беше што ваквите моменти стануваат се поретки, де заради обврски, де работа, тоа што како одминува времето стануваш се повозрасен и игрите не ти се веќе приоритет. До пред еве 13-14 години не станувавме од тоа нинтендото, секоја ден кисневме на него, и телевизори расипувавме, адаптери, рачки, абе што не... Бидете благодарни на ваквите моменти, нема да бидат многу чести, иако игравме само 30-ина минути, сепак за тоа време се испокаравме асално, се разбира на детски начин.

До следното играње... :')

shumecha.tableta

Модератор
Член од
26 декември 2013
Мислења
3.324
Поени од реакции
17.789
КајгЕ, утре ќе ги вапсам јајцата. :oops: И сеа сабајлево си барам некои техники, шари - мари, воа - ноа. :D
Само да не ми испукаат сите, со другото ќе се справам. :X3: ПредосеЧам дека цела кујна ќе ја вапсосам, не само јајцата... а бе нема везе, и така треба да кречиме летово. :icon_lol: Ма зар у мене сумЉаш? :ROFLMAO: Срам те и стиид биило. :giggle:

Иначе изглеа ќе нè бркале од школо, оти сме бојкотирале. Ха, скокотни ме да се насмеам. :D
И така... ај, бај. :D

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Вежбам и јас не знам шо вежбам, првин рамена во меѓувреме и чучњеви правам, а кога ќе завршам со рамена бицепс, до шест и пол треба да завршам оти одиме на ракомет Метаљург ча иди :icon_lol:.

Стварно бе на слика на фејсбук убавица, во живо се разочарав :icon_lol:, мислам дај бе ич нереално :icon_lol:. Ме валкаше малиот со патичината и се погоди шанса реков колениците ќе ги свртам натаму и кога и дадов еден многу голем позитивен доминантен јазик на тело се здрви од мојата самоувереност, и претходно и правев муабет онака опуштено исто како со другите како цел живот да се знаеме а не прв пат да ја гледам. Накратко, после тоа прекинав не ми беше накеф :icon_lol:.

Одиме на ракомет.
И за рамена мотивациона ми е :icon_lol:.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Колку само обожавам да си играм со најнова технологија. На братучетка ми за роденден и купиле онакво iRobot, тркалезноно што усисува под кога ќе има прашина, зш е мрза светска. Каква направа господе, се заиграв вчера ко задња будала, препреки му ставав на под да се врти лево десно и на крај ми замина, се приклучи на полначот :kuracc: :icon_lol:

D

Daedalus

Гостин
@Беркут, не само Индијанците туку и староседелците од Африка потенкуваат од нас, Македонците. За тоа дека е вистина, можеш да провериш ако ја гледаш реномираната емисија „Late night show“ во која гостуваше археолог од Свирипичино и го докажува тоа! Патем, археологот е во бегство поради проневера на пари али масонските ложи сакаат тоа да го мислиме. Сите знаеме дека на Американците не им одговара такви ко него да ја изнесуваат вистината за тоа кои сме ние, Македонците.

Heil Gruevski!

Kajgana Shop

На врв Bottom