До колку саат навечер имате излез?

Член од
1 септември 2008
Мислења
768
Поени од реакции
18
никаде не пуштаат...скитаат по улици или одат во некој интернет кафеа
Eeeee dojdi da vidis Strumica i dvata barovi se polni so maloletnici i toa ko ke pocnis nekade od 15 godini pa zavrsuvas do 30 godini i site se na edno mesto....dojte strumica be ke ve pustat:)
Jas imam izlez do kolku sakam so ogled na godinite ama vo taa tapa izleguvam poslee 12h i taka

Член од
27 август 2008
Мислења
291
Поени од реакции
9
Ми беше до 1 и пол, па се исценкав до два, па видоа дека се враќам у 3 и пол 4 и попуштија! Сеа се враќам кога сакам!

Член од
17 февруари 2008
Мислења
12
Поени од реакции
1
na mene od doma sve mi vikat dojdi si porano ja si idam porano nakaj 11 porucek :)

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Исто,неограничено ограничен :) Да не претерам е да не си идам после 2:30 :)

Јас па имам неограничен скрос, без претерување или два моментот, па ретко кога претерувам и накај три три ипол сум дома. Ова за Скопје. Тука излегувам еднаш на две недели и исто можам да останам до кога сакам, кај сакам, ама обично брзам да фатам превоз до дома и рано се враќам...

Член од
19 јуни 2007
Мислења
3.422
Поени од реакции
116
Ми беше до 1 и пол, па се исценкав до два, па видоа дека се враќам у 3 и пол 4 и попуштија! Сеа се враќам кога сакам!
SS не лажи бе брат. У петокот ти се јавија уше у 1 и 30 да си идеш :P хахахаха
( се зезам бе )
Иначе мене у задње време уопште не ми праат проблем. Се враќам дома накај 2 и 30 или ако заглаам на саем у 4 и нешо :)

vlatko5

X-Form+Ation
Член од
29 февруари 2008
Мислења
121
Поени од реакции
3
до кај 12 и 30 ,1 кога и да се вратам дома спијат :vozbud:

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
шо беше тоа...шала. сигурно дека до колку сакам =))

Smile=)

културно-вулгарна
Член од
13 октомври 2008
Мислења
510
Поени од реакции
27
Докај 3-3,30....така нешо...али некад се дешава да заглавам докај 5 ЉОЉ:toe::toe::toe::toe::pipi:

Емкаа

the worst thing about prison was the dementors.
Член од
14 мај 2008
Мислења
5.005
Поени од реакции
12.630
12....мислам и дека немат потреба на мој години до покасно

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
До колку ми е интересно до толку седам немам ограничено излез од моите да ми кажат пред излегување во 1 или 2 дома да си, имам доаѓано и сабајле ќе ме прашат кај беше и то е то не ми прават проблем моите во врска со излезот :).

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Јас па на цело сум одсечан дават ми пари и кога сакам тогај си идам 5-6 пати си имам идено дома у 8 саато сабајле и пак ништо...Гледајте шо е можно повеке да сте излезени од дома:smir:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Јас па на цело сум одсечан дават ми пари и кога сакам тогај си идам 5-6 пати си имам идено дома у 8 саато сабајле и пак ништо...Гледајте шо е можно повеке да сте излезени од дома:smir:
И кога успеваш да најдеш време да делиш "помош" во софтвер?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ама да не се враќате касно за да не ве украде некој циган:pipi:.

sweet girl***

I wish that...
Член од
4 октомври 2008
Мислења
310
Поени од реакции
10
pa mozam do koga sakam ama da ne bide toa epten kasno a i nema so da se pravi pa zatoa doma si doagjam u 00.30 a koga idam na zurki do kaj 02-02.30

Kajgana Shop

На врв Bottom