До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
никаде не пуштаат...скитаат по улици или одат во некој интернет кафеа

Eeeee dojdi da vidis Strumica i dvata barovi se polni so maloletnici i toa ko ke pocnis nekade od 15 godini pa zavrsuvas do 30 godini i site se na edno mesto....dojte strumica be ke ve pustat:)
Jas imam izlez do kolku sakam so ogled na godinite ama vo taa tapa izleguvam poslee 12h i taka

Ми беше до 1 и пол, па се исценкав до два, па видоа дека се враќам у 3 и пол 4 и попуштија! Сеа се враќам кога сакам!

na mene od doma sve mi vikat dojdi si porano ja si idam porano nakaj 11 porucek :)

Исто,неограничено ограничен :) Да не претерам е да не си идам после 2:30 :)

Јас па имам неограничен скрос, без претерување или два моментот, па ретко кога претерувам и накај три три ипол сум дома. Ова за Скопје. Тука излегувам еднаш на две недели и исто можам да останам до кога сакам, кај сакам, ама обично брзам да фатам превоз до дома и рано се враќам...

Ми беше до 1 и пол, па се исценкав до два, па видоа дека се враќам у 3 и пол 4 и попуштија! Сеа се враќам кога сакам!

SS не лажи бе брат. У петокот ти се јавија уше у 1 и 30 да си идеш :P хахахаха
( се зезам бе )
Иначе мене у задње време уопште не ми праат проблем. Се враќам дома накај 2 и 30 или ако заглаам на саем у 4 и нешо :)

до кај 12 и 30 ,1 кога и да се вратам дома спијат :vozbud:

шо беше тоа...шала. сигурно дека до колку сакам =))

Докај 3-3,30....така нешо...али некад се дешава да заглавам докај 5 ЉОЉ:toe::toe::toe::toe::pipi:

12....мислам и дека немат потреба на мој години до покасно

До колку ми е интересно до толку седам немам ограничено излез од моите да ми кажат пред излегување во 1 или 2 дома да си, имам доаѓано и сабајле ќе ме прашат кај беше и то е то не ми прават проблем моите во врска со излезот :).

Јас па на цело сум одсечан дават ми пари и кога сакам тогај си идам 5-6 пати си имам идено дома у 8 саато сабајле и пак ништо...Гледајте шо е можно повеке да сте излезени од дома:smir:

Јас па на цело сум одсечан дават ми пари и кога сакам тогај си идам 5-6 пати си имам идено дома у 8 саато сабајле и пак ништо...Гледајте шо е можно повеке да сте излезени од дома:smir:
И кога успеваш да најдеш време да делиш "помош" во софтвер?

Ама да не се враќате касно за да не ве украде некој циган:pipi:.

pa mozam do koga sakam ama da ne bide toa epten kasno a i nema so da se pravi pa zatoa doma si doagjam u 00.30 a koga idam na zurki do kaj 02-02.30

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom