До колку саат навечер имате излез?

• Креатор на темата Креатор на темата MaLe4kA
  • Време на започнување Време на започнување
Ја читав темава од досада од прва до последна страна и забележав дека 13-14 годишни деца велат дека имаат излез до кога сакаат, ама се враќале во 3:uvo:.
Е сега, или лажат - сушат, или навистина имаме сериозен проблем со младината.

јас најдоцна се вракам во 2 и 30 ама о последно време и тоа ми е многу затоа што немам желба за излегување:toe:

Ја читав темава од досада од прва до последна страна и забележав дека 13-14 годишни деца велат дека имаат излез до кога сакаат, ама се враќале во 3:uvo:.

Епа ја неам башш,не сум меѓу тие.
Ја негде до кај 12 иам а и доволно ми е па шо ќе праам до кај 3 саат.
Малце воздух да ме фати,муабет ова она и разонода и доволно.

Имаме сериозен проблем јас си идам 2најкасно и тоа поретко оти во последно време ептен е тапа секаде, а има некои помали од мене што остануваат до кај 3

Имаме сериозен проблем јас си идам 2најкасно и тоа поретко оти во последно време ептен е тапа секаде, а има некои помали од мене што остануваат до кај 3

исто и јас како тебе ретко да останам до покасно, ако е интересно ќе останам....помалите остануваат оти тек почнуваат да излегуваат и интересно и е, за 2-3 години досадно ќе и биде, затоа помалите треба до порано да излегуваат

Излез - до бескрај, сакам во 6 можам да се вратам. Ама ако останам многу касно, ќе ми мрчи татко ми што праиш, зашто толку касно, само дрогирашите толку остануваат, јада јада јада.....

Па топикот кажува се, али не лажете!!!!!! ок сега има некои и што се над 18,па они и немаат ограничен излес (зависи кој)..али сепак кажете околку колку се прибирате дома.

П.С. I Hope не е отворена и претходно темава! Зашто колку што гледав јас ја немаше!:toe:

Во лето иам до 1, а др дел од годината 12 - 12:30 :pos2:

До кога сакам , зависи од располозење и друштво до кога ќе седим .

Точно е дека имаме сериозен проблем со младината, работите некако се изменија скоро за цела деценија... се пијанчат, пушат...
Што и не изгледа воопшто интересно, кога ќе се пофалат дека "имаат излез до колку сакаат"...Башка и се горди со себе:toe:
А не верувам дека на родителите им е сеедно што им рекле да се вратат до 12, па си ги корнат косите уште дополнителни 3 саата...
Една работа ме интересира...
Каде во градов пуштаат деца после 12?

Точно е дека имаме сериозен проблем со младината, работите некако се изменија скоро за цела деценија... се пијанчат, пушат...
Што и не изгледа воопшто интересно, кога ќе се пофалат дека "имаат излез до колку сакаат"...Башка и се горди со себе:toe:
А не верувам дека на родителите им е сеедно што им рекле да се вратат до 12, па си ги корнат косите уште дополнителни 3 саата...
Една работа ме интересира...
Каде во градов пуштаат деца после 12?

никаде не пуштаат...скитаат по улици или одат во некој интернет кафеа

До кога сакам не сум дете па да ми забрануват:toe:

во главно од дома не ми праат проблем можам да седам додека ми се седи ама богами не ми се седи после 2 - 3 се јадат рекети бааги по градов а богами и многу расисти има

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom