До кога на Фејсбук?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
ма какво чатување, имаше проблеми со серверот:nerv:
ти изгледа не си во тек со темава:jaj:
Не, туку оваа тема не е за технички проблеми со Фејсбук. Друга тематика обработува, види го првиот пост. Oпшто за Фејсбук си имате друга тема, мислам дека е во Општи муабети.
А и голема работа ако имало проблем со серверот, немало да видат другите дека некој од вас ставил статус дека ќе оди во WC.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.756
Поени од реакции
5.018
Додека не здосади и не искочи некоја попопуларна веб масив социјална страница ..за неколку години

Член од
2 јули 2009
Мислења
134
Поени од реакции
1
цел ден на facebook жив зараз имаш пријатели комуницираш од 24 часа 10 сум он лине:pos2:

Член од
4 октомври 2009
Мислења
257
Поени од реакции
13
Ubav e Facebookot za da se najdes so nekoj osobi sto se znaes odamna ama nemas nikakov kontakt i na Fb se naogas obnovuvas drugarstvo gledas sliki od niv kako izgledat zapoznavas novi luge,no tie kvizovi zezanja lele ama ic ne mi se dopagaat mislam deka i od toa se blokira ponekad Fb :kez:

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Facebook глобална глупост 1-2 саати покер ако изиграм и гасам не се замарам многу со FB

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Ниту имам, ниту сакам да имам Facebook. Загуба на време, тотално. Само не знам што корист имате од него.
Ја гледам сестра ми по цел ден и цела вечер дреми, неможиш никаква работа си спотераш. Загубено време 100 %

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Во последно време го запоставив Фејсбукот, ми ги зедоа парите на покер и не се замарам више:). Само покеро вреде на ФБ друго се е живо лајно, немаме никаков корист што дремеме по цели денови на него, но јас не сум повеќе жртва на ФБ :)

Брокер

Broker of the Year
Член од
25 јули 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
257
Ниту имам, ниту сакам да имам Facebook. Загуба на време, тотално. Само не знам што корист имате од него.
Ја гледам сестра ми по цел ден и цела вечер дреми, неможиш никаква работа си спотераш. Загубено време 100 %

Дојдов и јас во клубот "Ретки луѓе кој немаат фејсбук" го избришав и не планирам ни да помислам повторно на фејсбук, само колку време губев со гледање на туѓи статуси и туѓи слики

Во случај да немавте сватено досега, еве што е http://www.on.net.mk/default-MK.asp?ItemID=B7E1CAE47000D94A8DA795890265907B

Многу поучно

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Јас не знам до кога на Фејсбук, ама налетав на фејсбук молитвата. На српски е па ќе дадам свој слободен превод...

Фејсу наш кој си на нетот,
Да се свети името Твое,
да биде волјата Твоја како на Мозила така и на Гугл.
Четот наш насушен дај ни го денес и прости ни ги нотификациите,
како што ние им ги простуваме на нашите пријатели.
Внеси не во групите, и избавине од вирусите,
благослови го оној кој влегува на нашиот профил,
заштити го и чувај го оној кој излегува од него, и дај мир на оној кој останува на него.
Ентер!

:toe:

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
И Фејсбук и Мајспејс се одлични сервиси ама имбецилската маса што ги користи за решавање квизови, за глупи апликации, покери и сл. ја менува поентата на Фејсбук, Мајспејс итн.

ScArFaCe_K4

Кретенски username, знам.
Член од
29 јануари 2007
Мислења
344
Поени од реакции
16
И Фејсбук и Мајспејс се одлични сервиси ама имбецилската маса што ги користи за решавање квизови, за глупи апликации, покери и сл. ја менува поентата на Фејсбук, Мајспејс итн.
Извини вака али не си ти во мода изглеа. Не се решаваат сега квизови, сеа се зачленуваш у дебилни групи што немаат поента и во очите на тие што се зачленети во дебилни групи не се гледа иднина.

Kajgana Shop

На врв Bottom