Ок. Да речеме дека си финансики неспремен да обезбедиш било каков покрив над глава, со твоите живеете во една соба, а кај невестата ви се нуди посебна соба или спрат. Ни тогаш?за мене е неприфатливо
тоа значи, ни под ниеден услов
Нудиш такво нешто?Ок. Да речеме дека си финансики неспремен да обезбедиш било каков покрив над глава, со твоите живеете во една соба, а кај невестата ви се нуди посебна соба или спрат. Ни тогаш?
Нудам. Плус и секогаш има свеж воздух а тек-тук и поглед на небо. Е добро, малку се старички, ама ако се сакаме, се‘ бива!Нудиш такво нешто?
Одма ќе те земам!
Ќе се сакаме бе секој ден а некогаш и два пати на ден, ич не се секирај!Нудам. Плус и секогаш има свеж воздух а тек-тук и поглед на небо. Е добро, малку се старички, ама ако се сакаме, се‘ бива!
Ме разочара Јас па гледам „гангбангер“ под ник и се нарадував.Ќе се сакаме бе секој ден а некогаш и два пати на ден, ич не се секирај!
гангбангер и анал рејпист ми е работа а ова со тебе се емоции мори!Ме разочара Јас па гледам „гангбангер“ под ник и се нарадував.
Нема да те боли. Ти си ја цедел толку време не си плаќал ни кирија, ни кредит ни ништо. Тоа е успех.Ке дојде ред некогаш да се скарате со сопругата и да ти рече: Абе голтар ако не бев јас немаше кај да живееш,биди благодарен што те прибравме.
Така да има да те боли цел живот
ако сум во добра фирма вработен и ако зеам добар кешарац ке поќутам и коа ке биде надвор ке го спремам куферот и кога ке спие ке и напишам писменце и чао пријатноКе дојде ред некогаш да се скарате со сопругата и да ти рече: Абе голтар ако не бев јас немаше кај да живееш,биди благодарен што те прибравме.
Има многу мажи кои им велат вака на жените, па што да правиме.Ке дојде ред некогаш да се скарате со сопругата и да ти рече: Абе голтар ако не бев јас немаше кај да живееш,биди благодарен што те прибравме.