Do 6 Noemvri trae,,,Дали уште важи аплицирањето, и до кога само треба дасе потполни апликацијата? или има уште некои работи позз
Може, ама џабе... Средно школо е минимум образование.Дали во полето за образование може да се штиклира primary school,бидеќи подолу пишува minimum high degree?
А за средно образование кое треба да се штиклира ?Може, ама џабе... Средно школо е минимум образование.
High school degreeА за средно образование кое треба да се штиклира ?
Да ја укине целосно неможе, не е само во негова надлежност истата, а со моменталната атмосфера помеѓу републиканците и демократите мислам дека нема теоретска шанса да се укине. Е сеа незнам дали може да ја намали бројчаноста на зелените карти, пример ако во Македонија добивале 400 луѓе, сега да добиваат 250.Дали ќе продолжи ова лотаријава за Зелена Карта пошто овој Трамп зборуваше нешто околу укинување на истата...? Или беше само предлог...
Којзнае. И еден другар беше извлечен пред 2 години, па не го ни повикаа на интервју и се пропадна.За некој среќник,на 7ми мај ќе дојди живот..
мое мислење е да не плаќаш, а дали сте избрани си проверувате на официјалната страна каде што и си аплицираше.[DOUBLEPOST=1556800007][/DOUBLEPOST]Добив изветување вчера на email дека ме извлекле за зелена карта и дека треба да платам 330$ на некоја сметка на име такси и да чекам после тоа во рок од 6 месеци за интервју.дали е лажна пошта и каде и како да проверам дали навистина сум избран
Sent from my POT-LX1 using Tapatalk
имал голем број и бил како резервен добитник, во случај да не се пријавеле доволно ќе го повикале ама толку му била среќатаКојзнае. И еден другар беше извлечен пред 2 години, па не го ни повикаа на интервју и се пропадна.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk