Дното е пробиено

Член од
18 ноември 2005
Мислења
271
Поени од реакции
4
Eeeeej Bucko Bucko, gluperdo nevidena!!!!
Pa na koj pisuvas kolumni be glupaku? Na deca u gradinka li?
Pa navistina ne mi se veruva kako mozese da bide tolku providen, covek koga ke gi cue tvoite zvanja ke pomisli deka nesto pametno moze tvojot mozok da procesira. Navistina plitko od tvoja strana.
Dodeka cela Makedonija taguva ti si rece cekaj da go iskoristam momentot i da pisam nesto , da se izvadam od gomna.
Eeeeeee more placko ni eden, ne me pustija na granica, ona ne mi dadoa, lizavceto mi go zemaa......
Ti gori pod noze, odaleku se gleda, ovakva glupost samo ocaen covek moze da napravi. Uste nemozam da se nacudam, pred malku ja procitav kolumnata u Vreme.
Ti bese politicki mrtov ama so ova samo si go stavi kapakot na kovcegot.
Ke go pratam linkot od kolumnata na kolku mozam povekje lugje, site da te vidat sto coek si. Preporacuvam na site da go napravat toa i konecno da se procisti MK politicka scena od vakvi lajna.

Член од
17 јуни 2007
Мислења
37
Поени од реакции
1
Добро бе овај др. Глобил скроз се скренал или што е работава. Види сега од Тоше до задржувањето на граница на неговото ценето гнасотство. Овај стварно си игра мајтап си чувствата на цела Македонија. Не знам само што чека уште што не си ја тргни бесилката и ај со здравје. Идиот еден проклет.

Attachments

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Добро бе овај др. Глобил скроз се скренал или што е работава. Види сега од Тоше до задржувањето на граница на неговото ценето гнасотство. Овај стварно си игра мајтап си чувствата на цела Македонија. Не знам само што чека уште што не си ја тргни бесилката и ај со здравје. Идиот еден проклет.
Ќе дојде и тој ден,само некој треба барем малку да му помогне.:)

Член од
19 јули 2006
Мислења
3.157
Поени од реакции
129
Понекогаш и глупоста може да се надмине сама себе си кога ќе и се падне добар ден. Тој ден се олицетворила во ликот на нашиот ценет колумнист.

И оваа личност ни беше министер за одбрана, скраја да е!

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
A sto pa site se iznenaduvate.......kako dosega da ne vi bese jasno so sto luge imate rabota...........,a ovoj Gargamelov Bucko??? toj e samo pobudala i so toa pozborliv....drugite se samo povesti glumci....i demagozi, no isti "teski kamenja" koi ni se vrzani okolu vrat i ne vlecat na dnoto....koe ne da ne sme go doprele, tuku e uste milja podolu...se nadevam samo tolku....

Bacillus gagous

Biohazardous
Член од
21 јануари 2006
Мислења
7.380
Поени од реакции
168
Бучко стварно станал Гаргамел,иако навистина Тоше му беше личен пријател кога пред две-три години пеше само за Бучковата тајфа за нова година во Монтана,тоа не значи дека вака јавно требало да ја употреби личноста на и мојот покоен пријател Тодор,за кого и јас можам да евоцирам спомени многу повеќе од голем број негови обожаватели но не би сакал тоа да биде употребено онака злонамерно како тоа го направи Гаргамелко Буч да му ибам сурато дволичен да му ибам.
АВС да те потсетам дека бучко родум е од Прилеп, мене не ми е јасно како прилепчнаи кои знам дека можат да бидат доста насилни, не го обесиле.

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
АВС да те потсетам дека бучко родум е од Прилеп, мене не ми е јасно како прилепчнаи кои знам дека можат да бидат доста насилни, не го обесиле.
Не можи сите прилепчани да бидиме ОК, и кај нас се појавува по некој изрод. Ќе биди и тоа бесењето :vozbud:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Пред 3 години во Струга требаше да се запали изродов.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193

Oд Демирхисар е по потекло и близок роднина на Љубен Пауновски а имаат и Влашка жичка,единствено тоа ги поврзуваше со Тоше со кого во една прилика дискутиравме и разјаснивме некои работи за Власите и воглавном се согласи со мене,ама тоа не е за оваа тема и не би сакал да злоупотребувам одредени моменти со честа да го познавам ова милозвучно дете од негови 15 години,бог да му душа прости.

K

KomitaMKD

Гостин
Требаше на педерот да го убиеме во Струга . Ама ете го спасија горилите . Срам за македонскиот народ да има еден ваков "човек"

Insomniac

Evil Macedonian
Член од
27 мај 2007
Мислења
1.799
Поени од реакции
28
Oд Демирхисар е по потекло и близок роднина на Љубен Пауновски а имаат и Влашка жичка,единствено тоа ги поврзуваше со Тоше со кого во една прилика дискутиравме и разјаснивме некои работи за Власите и воглавном се согласи со мене,ама тоа не е за оваа тема и не би сакал да злоупотребувам одредени моменти со честа да го познавам ова милозвучно дете од негови 15 години,бог да му душа прости.
Ми олесна од информацијава твоја.
Требаше на педерот да го убиеме во Струга . Ама ете го спасија горилите . Срам за македонскиот народ да има еден ваков "човек"
Штета. голема штета

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Не верувам дека ова е дното...сите знаете дека болниот ум нема граници...

Боже прости им, незнаат што прават...

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
сдс гомнар, репер за размислувањето на сдсовците, само овој барем кажува што мисли.
Полошо е лицемерието на другите, бране, шекеринска и компанија.

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Трн и Братот, едитирав, односно избришав мислење бидејќи не сакам да настанат лични препукувања помеѓу членовите.
Плукањето по политичари е дозволено, но избришаното ќе доведеше до лични навреди.

Kajgana Shop

На врв Bottom