Дното е пробиено

Член од
16 септември 2007
Мислења
7
Поени од реакции
0
Ej!Narode!I jas vrijam od nervoza!!!!Ama....ne pagajte na tolku nisko nivo(na toa nivo e bucko)Bidete dostojenstveni!Megu vasite vulgarni zborovi postojano se pojavuva imeto na Tose!!!Ne e toa strasno?Svojot bes iskazete no ne na takov nacin.Ne e toa dobro Toser da bide meszan so...razni ....

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
ako se prasuvavte zosto gospod go zema tose jas mislam deka odgovorot e jasen kako den. zarem cista dusa kako tose da zivee vo ist svet so ovaa kelava gnasa, ovoj vele-predavnik ovoj izrod nad izrodite ...... sto bi rekol Laze od iluzija U KURAC !!!!! U KURAC !!!!! U KURAC !!!!! kreten eden komunarski dosega se ograduvav od politikat ali od ovoj den osnovam nova partija anti-sdsm. i za SINGO ke glasam ako treba i toj feudalec e bolji od ovoj
sega se mi e jasno. tose e tamu kaj sto pripaga megu angelite. ne vo ovoj gnasen svet so izrodi kako BUC.
izvinete ako preterav no seta taga sto ja nosev vo sebe sega e pretocena vo gnev i lutina i ne znam kako da ja izvadam od sebe

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Значи колку ме изреволтира суштествово,немам зборови да опишам.
Ок,ај разбирам да немаш разум и тоа е ок,не може сите да го имаат,ама малце човечност и разбирање?
Да го користиш името на Тоше Проески и целата ситуација,за некои одвратни,прљави политички игри е во најмала рака бесчувствително и ми доаѓа дури и нагон за повраќање.

Кога ја прочитав колумната,меѓу другото,ја забележав и оваа реченица...

Требаше да се има голема доблест и разум да не се злоупотреби Тоше во политички цели.
Да,Бучко,имаш право.Само што ти тоа не го сфаќаш бидејќи ни разум имаш,а богами не си ни доблесен човек.
Како не се срамиш од самиот себе не ми е јасно?Што гледаш кога се гледаш во огледало?Се гордееш ли со себе?Се гордееш ли со колумнава?Ако одговорот на последниве две прашања е потврден,тогаш можам комотно да ти кажам дека ти нема помош и најдобро би било да се повлечеш од јавниот живот и да не се истакнуваш повеќе со твоите “мудри“ изјави.

Ќе кажев и уште нешто друго,ама во моментов,најпаметно решение е да си го стиснам јазикот за забите.

Bush(av)

Aut inveniam viam aut faciam.
Член од
30 април 2007
Мислења
758
Поени од реакции
7
Коментирав на сајтот на Време, сега и тука.
Ќе се воздржам од вулгарни коментари и пцовки бидејќи Тоше не заслужи името да му биде спомнато меѓу пцовки, како и од навреди кон пустите домашни животни, кои ни криви ни должни станаа предмет на споредба со нешто толку долно и жално како што е нашиот проф.др. бучковски.Само ќе кажам дека е жално што си дозволил сам на себе да падне толку ниско, па името на Тоше да го искористи во таква политичка колумна. Тој не е достоен ни името веќе да му го спомне, по се, а не па да го нарекува свој пријател. Господ ги чува будалите..иронија.

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Me odushevi Buchkovski, ama seriozno vi velam!

Ova ne go mozhe sekoj, ne, ne, ne! Treba da imash talent i maksimalna drskost, treba da si operiran od moral i od normalni chovechki odnosi, za da zloupotrebuvash do vakva stepen mrtov chovek koj e ikona za nacijata i da pravish majmuni od cel eden narod!

I ne zborime tuka za referendumot i Struga shto ja spomnavte pogore koga Buchko ja rusheshe drzhavata, ili za neshto slichno. Tipov apla vi kazhuva koj e mentalniot sklop na bandata od kade shto prknal, bukvalno ne pravi majmuni i ich ne mu dreme!!!

Buchkovski - alal da ti e! Samo ti prodolzhi da ne gazish majstore, zoshto navistina sme ovci i nema koj da ti objasni ...

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Инаку ме насмеа еден коментар за бучко.... Вол беше, вол и си остана. :)

После некое време кога се изладив ми текна дека овој не вреди да се навредува. Сам си го прави тоа. :)

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Smao da znaesh deka nemu ama ich nemu dreme...

Eve sega se javil so nick demek gi kritikuva komentarite. A be vi velam, fenomen e chovekov.

Kajgana Shop

На врв Bottom