- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.446
- Поени од реакции
- 84.834
Во ред тоа што го збориш...што да ти речам, пак ќе бидеш тој што си ! барем кликни таму на профил па следи ме како што треба...
Но не ми кажа што е смешно или за сеир на сликта?
Во ред тоа што го збориш...што да ти речам, пак ќе бидеш тој што си ! барем кликни таму на профил па следи ме како што треба...
...според тебе нејзиниот поглед со целосна појава и облекување ти дава слика за писмена лика и прилика да се логира на Нет преку Пц и за тебе не е ниту смешно, ниту сеирско, така?Во ред тоа што го збориш.
Но не ми кажа што е смешно или за сеир на сликта?
Значи облеката - традиционална индиска и изразот на лицето при употребата на компјутерот се, од твоја перспектива, поводот за сеир....според тебе нејзиниот поглед со целосна појава и облекување ти дава слика за писмена лика и прилика да се логира на Нет преку Пц и за тебе не е ниту смешно, ниту сеирско, така?
...од една страна тоа е ѓаволска работа, а од друга страна љубопитноста иако на лицето и се укажува неписменост која е поголема и од таа традицонална позадина... инаку благодарам за вниманието, немало вакво барање на коментар на постирани смешни фотки, сеир и други тракатанци во сеир ем играчница, ова ќе го сметам како единствен комплимент-случај на форумовЗначи облеката - традиционална индиска и изразот на лицето при употребата на компјутерот се, од твоја перспектива, поводот за сеир.
Во ред, тоа сакав да прашам.
Ех, ако нашинците - поточно поранешните нашинци, со тазе татарски пасоши - од источна Македонија не ти го упропастат штосот, тогаш никој не ти го упропастува.