Депилирани мажи: да или не?

Depilirani mazi-da ili ne?


  • Вкупно гласачи
    37
  • Гласањето е завршено на .

Very Nice Girl

Нојс
Член од
25 август 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
160
Сите одма се напалија нехигенски биле влакната, да шишка под мишка зашо и глупо изгледа. Али не е убаво на нозе, а и мрзам чупани веѓи кај мужи. Па и мушки вриштат почесто во козметички салони :vozbud:
 

Романтичарка

надежна форумџика
Член од
31 октомври 2009
Мислења
382
Поени од реакции
91
тоа е женска работа.:wink:
Да.Женска работа е.
Ама ако е премногу влакнест мислам дека треба да се потсреди малку,мислам на грбот или на градите.Барем кога оди на одмор.
Инаку,не сакам машки со депилирани нозе или веќи.:nenene:
 

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ја се бричам под мишки, а околу курот стригнувам, имам малку на груда јуначка, ама не на грб!
Не би депилирал нозе, веѓи или раце бидејќи не сум гејгејски хомислав!

Но, суреденост му е мајката, без претеруење.
 
H

^HITMAN^

Гостин
тоа е женска работа.:wink:
Не е женска работа. Хигиенски е пред се. Неможам да се замислам со влакна по градите и на гениталиите, не дај боже под пазуви иако за тие места користам брич. Се депилирам на градите во лето претежно. Помага за да се оцртат линиите на градите подобро, за оние кои имаат обликувани гради нормално.
За на плажа или на базен - дефинитивно посекси изглед.

И не е гејски воопшто.Ако не постојат жените - би размислил пред да е депилирам. :) Хелоууууууу не живееме во 60-тите, надминете стереотипи. Ако мазни се чувствувате поубаво и посекси тогаш депилирањето за градите поготово е дефинитивно подобрата опција од бричење.
 
?

..........

Гостин
Нема врска кој шо сака може да прави и нека прави, кој КФ сме ние да осудуваме и расудуваме, зш некој се бричел или си ставил силикон во образ, слобода демократија, модерно културно општество, кое во реалноста не постои, оти има луге со реп под мишка, и ни р од рексона или сл...
 

pHiLLiPcHo

Шушљак
Член од
26 февруари 2009
Мислења
892
Поени од реакции
68
На стомак онака..и на грб ајде де ако начукаш некое мускулче па да се види:).Под мишки обавезно ради хигиена,али на нозе НИКАКО.Беај бе тоа на нозе на ништо не личи:\
 

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
Ja se depiliram gradi, stomak i race ... sakal nejkel moram. Ali moram da priznaam deka e mnogu bolje ko nemash jambolija na tebe. A to deka boli ... nee nishto ... bar mene eptene malce me boli ko me depiliraat (osve 1viot pat .. posho me depilirashe drugarka mi so Veet lenti... e togash mislam deka go vidof gospod vo gaki :))

Inache sho sho se depiliriash?
 
Член од
1 декември 2009
Мислења
187
Поени од реакции
27
aj da gi depiliras gradite, grbot, pod miski , ama racete ili nozete :nenene: zaradi kakva higena bi gi depiliral.
 

MacedonianSun

herE I gO agaiN!
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.111
Поени од реакции
33
Се бричам под мишки редовно, доле кај половиот орган исто така редовно.
Нозете ги имам издепилирано само 2 пати до сега, и тоа минатите 2 лета по еднаш. На лето пак би ги издепилирал. На рацете немам многу влакна и тие што ги имам не се познаваат. На гради немам влакна, ниту на грб. Веѓи правам на месец и пол, така средено, машки :)
 
Член од
17 февруари 2010
Мислења
62
Поени од реакции
4
Обожавам депилирани машки...аман бе луѓе на кој му треба ГОРИЛА?
 

831

HOATH IAIDA
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.724
Поени од реакции
11.955
Освен под мишки и кај гениталиите, депилирање на гради и нозе мене ми е кајнд оф гроуз, не знам кој му е филмот...стварно?!
 

m.marko21

-STR8-
Член од
16 мај 2008
Мислења
1.177
Поени од реакции
75
Зошто бе сеуште мислите дека ако машко се депилира/бричи е педер :tv:
Под пазуви се бричам редовно,а на нозете само летно време, пред се бидејќи се потам почесто кога не сум бричен, а и подобро изгледа телото кога е средено (бричено) отколку целото обраснато со влакна, па не сме животни ако оставиме на тоа не би требало и да се пострижуваме и да водиме грижа на хигиената воопшто...
Но сепак не подразбирам целосно бричење/депилирање на нозете, само со машинка ги стрижам на единица :icon_lol: потполното депилирање нека остане на девојчињата.
 
Член од
21 февруари 2010
Мислења
1
Поени од реакции
1
Podobro e za licna higiena da se suredi covek pa bez razlika masko li e ili zensko...i ne e voopsto gej za masko da se izdepilira...pa koja devojka bi sakala usta polna vlakna...ljuboven kilim nema sto... :wink:
 

Kajgana Shop

На врв Bottom