E pa boli ama posle efektot e dobar.A za istrpuvanje,kako sto istrpuvaat zenskite ke istrpat i maskite neli?pcjodamaster напиша:zavisi od maskoto ali ako proba da se izdepilira ke ima baagi golema bolka a posebno pod pazivu ima da ripa do tavan
ти си женско нели ?GoldFish напиша:E pa boli ama posle efektot e dobar.A za istrpuvanje,kako sto istrpuvaat zenskite ke istrpat i maskite neli?
E super.Aj se nadevam ke se pojavat uste so se depiliraat,oti nekako retko srekavam takvi.Amaima nadez,brojot od den na den stanuva se pogolem :je:Zbratko напиша:Ja se depiliram gradi, stomak i race ... sakal nejkel moram. Ali moram da priznaam deka e mnogu bolje ko nemash jambolija na tebe. A to deka boli ... nee nishto ... bar mene eptene malce me boli ko me depiliraat (osve 1viot pat .. posho me depilirashe drugarka mi so Veet lenti... e togash mislam deka go vidof gospod vo gaki)
Epa kako kaj maskite taka i kaj zenskite??Oti mislis deka e razlicno?pcjodamaster напиша:а шо си има везе ако имаш влакна на тебе и читав некаде дека депилирањето кај машките ги оштетувало нервите на кожата па не било препорачливо
Da.:je:pcjodamaster напиша:ти си женско нели ?
E pa znam deka boli depiliranje,ama i zenskite go boli...i zamisli sega od pricina sto gi boli koga se depiliraat,da ne se depiliraat.Zamisli kako se izgledaat so site tie vlakna po nozete pod pazuvi i.t.npcjodamaster напиша:земи кај женско види колку влакна има на нозете множи со 20 па ќе видиш колку имаат машките
Hehehe ... Bravo za tebe.Taka treba.Zbratko напиша:Ja se depiliram gradi, stomak i race ... sakal nejkel moram. Ali moram da priznaam deka e mnogu bolje ko nemash jambolija na tebe. A to deka boli ... nee nishto ... bar mene eptene malce me boli ko me depiliraat (osve 1viot pat .. posho me depilirashe drugarka mi so Veet lenti... e togash mislam deka go vidof gospod vo gaki)
Super.Bravo.Jas mislev retki se maskite sto se depilliraat ama gledam imalo bagi.Me izraduvavte.PuMbA напиша:Сепак се бричам под паздуви а на препон,на нозе,стомак се депилирам и сепак не е прашањето дали ќе бидеш педер туку се работи на кој како и дали му смета на пример мене ми смета зашто ме потат влакната и сепак од хигиена го правам
А бе така нешто мислам дека беше:kez:Луѓе , гласав за депилација ,знам дека е хигиенски и поубаво за очи, ама боли бе многу тоа еј . Па машките (а поготово ја) имаат барем 20 пати повеќе влакна него ли жените .Па за да ја се издепилирам ко шо треба(од глава до пети) ќе треба да ме брцнат во едно буре со восок , па да има ефект .Jakov напиша:Депилација не беше нешто за женски???