- Член од
- 8 септември 2009
- Мислења
- 85
- Поени од реакции
- 8
Сакам да прашам што е EEG на глава и колку е штетно?
Тоа е тест со кој ги детектираш проблемите во електричните активности во мозокот.Сакам да прашам што е EEG на глава и колку е штетно?
Не е штетно воопшто.Сакам да прашам што е EEG на глава и колку е штетно?
Пред колку денови? Сексуална активност во последно време? Менуваше партнерки? Хигиената?значи вака пред неколку дена на главата на пенистот ми се појавиаја неколку црвени точкички и мало црвенило , е сега по неколку дена точкичките скоро исчезнаа ( ги има но ептен малце се познаваат ) а црвенилото остана , исто така некој проблеми немам освен што на моменти знае да ме чеше и освен тоа што желбата за секс , односоно нагонот за оргазам ми е ептен зголемен , па поради што би можело да биде ова ? исто така досега ништо како креми и сл не сум му ставал
Кога имав јас бронхопневмонија, имав остри болки во тој предел. На доктор ми кажаа дека ми е од кашлањето, мускулите во тој предел биле многу напрегнати и затоа се чувстувала остра болка при кашлање.Cuvstvuvam bolka na levata strana vednas pod rebrata vo visina na kolkot.Bolkata e jaka pri pritiskanje so rakata i pri kaslanje.Inaku momentalno se lecam od bronhopnevmonija pa me interesira dali ima nekakva vrska so bolesta,i dali moze nekoj da mi pomogne so sovet.
Пред колку денови? Сексуална активност во последно време? Менуваше партнерки? Хигиената?
Има многу полови болести, давај добар опис.
Консултирај се со лекар. Не сакам да те плашампред 2-3 дена , па секс пред тоа немав можеби 2 недели , иста така досега не сум имал секс со некоја сомнителна партнерка , хигиена миење кога се туширам само со вода преку 1 ден
Нема потреба од страв или паника, потребата да се посети уролог во твојот случај е неизбежна, се што треба да направиш е да појдеш кај матичниот лекар и да побараш упат за на урологија, билокакви други препарати пред да погледне уролог не прифаќај. Тоа може да биде многу опасно (ако се отвори рана) и немора да биде многу опасно, сепак проверката е неопходназначи вака пред неколку дена на главата на пенистот ми се појавиаја неколку црвени точкички и мало црвенило , е сега по неколку дена точкичките скоро исчезнаа ( ги има но ептен малце се познаваат ) а црвенилото остана , исто така некој проблеми немам освен што на моменти знае да ме чеше и освен тоа што желбата за секс , односоно нагонот за оргазам ми е ептен зголемен , па поради што би можело да биде ова ? исто така досега ништо како креми и сл не сум му ставал
Нема потреба од страв или паника, потребата да се посети уролог во твојот случај е неизбежна, се што треба да направиш е да појдеш кај матичниот лекар и да побараш упат за на урологија, билокакви други препарати пред да погледне уролог не прифаќај. Тоа може да биде многу опасно (ако се отвори рана) и немора да биде многу опасно, сепак проверката е неопходна
значи вака пред неколку дена на главата на пенистот ми се појавиаја неколку црвени точкички и мало црвенило , е сега по неколку дена точкичките скоро исчезнаа ( ги има но ептен малце се познаваат ) а црвенилото остана , исто така некој проблеми немам освен што на моменти знае да ме чеше и освен тоа што желбата за секс , односоно нагонот за оргазам ми е ептен зголемен , па поради што би можело да биде ова ? исто така досега ништо како креми и сл не сум му ставал