- Член од
- 13 март 2014
- Мислења
- 691
- Поени од реакции
- 142
Уффф се надевам не е ништо страшно ептен испаничив да направам пап и ехо ли?Можно е да си имала циста и да пукнала. Како и да е, веднаш на гинеколог.
Уффф се надевам не е ништо страшно ептен испаничив да направам пап и ехо ли?Можно е да си имала циста и да пукнала. Како и да е, веднаш на гинеколог.
Ќе те ѕирне на ехо веројатно..не е страшноУффф се надевам не е ништо страшно ептен испаничив да направам пап и ехо ли?
појди на дежурен навечер, еве сега ако појдеш ќе ти препише тој нешто.Препорачајте некој антибиотик за болно грло или било што шо неоди на рецепта и можам слободно да го купам во аптека бидејки на одмор ми е матичниов а грлово ме искина
Фала
Антибиотик без рецепта не оди, не се земаат антибиотици на своја рака.Препорачајте некој антибиотик за болно грло или било што шо неоди на рецепта и можам слободно да го купам во аптека бидејки на одмор ми е матичниов а грлово ме искина
Фала
Ne znam dali e individualno ali i jas cesto imam oteceni krajnici i sekogas zemam Acerola i mi pominuva brzo mozda zatoa sto direktno pominuva c vit kaj krajnikot pojma neam ali toa ako ti e vo pocetna faza pomaga koga se vospaleni a vekje ako ima i gnoj togas vekje treba antibiotik mislam.Преладен сум. Едниов крајник ме е отечен упм. Немам проблеми при голтањето а и немам температура. Само затнат сум и чуствувам омалаксаност. Зедов ногрипин ама чуствувам како бавно да ми оди лекувањево. Да земам нешто ц-вит и б-комплекс?
Нема гној, немам температура, не ме болат кога голтам, нема онакви бели точки на нив кои се знак за бактерии или не знам ти што. Мислам дека се отечени од преладеност.Ne znam dali e individualno ali i jas cesto imam oteceni krajnici i sekogas zemam Acerola i mi pominuva brzo mozda zatoa sto direktno pominuva c vit kaj krajnikot pojma neam ali toa ako ti e vo pocetna faza pomaga koga se vospaleni a vekje ako ima i gnoj togas vekje treba antibiotik mislam.
Пиј парацетамол штом си настинат, тоа ти е лек за тие работи. Витамини за крајници и отечено грло не помагаатНема гној, немам температура, не ме болат кога голтам, нема онакви бели точки на нив кои се знак за бактерии или не знам ти што. Мислам дека се отечени од преладеност.
Би требало да помогне некој витамин
Нешто на нервна база ти еЕдно прашање ако некој знае да ми одговори.
Од време на време ми доаѓаат многу чести нагони за мокрење. Не е секојдневно, да речеме просечно еднаш во неделата. Кога сум дома не ми е проблем, ќе одам ќе измочам, не ми смета. Ама неколку пати ми се случува пред и за време на односи со девојката, и е прилично фрустрирачки. Не прилично, туку многу. Ерекцијата ми доаѓа одма, што е зборот ни 5 секунди не ми требаат, ама одма осеќам дека ми доаѓа и мокрачата и морам да станам да мочам. И пак. И пак.
Инфекција немам, не ме пече додека мокрам. Не се ни некои големи млазови мокрача што ми доаѓаат, ама сепак доволно за да морам да се испразнам.
Некој совет, или да си го барам чарето на уролог?
Читав и нешто на интернет малце, вика дека може и од цигарите да ми биде, на околу кутија-кутија и пол на ден сум. Исто вика и дека може од тежината да биде, 180 висок со 106 кила сум, спаѓам во гојазната група, па тоа вршело и дополнителен притисок на бешиката.
Штом се случува и додека имаш сексуален однос, може треба да ја испиташ и простатата. Сега женско сум, не сум упатена 100% во овие работи ама од прва, на тоа ми иде.Едно прашање ако некој знае да ми одговори.
Од време на време ми доаѓаат многу чести нагони за мокрење. Не е секојдневно, да речеме просечно еднаш во неделата. Кога сум дома не ми е проблем, ќе одам ќе измочам, не ми смета. Ама неколку пати ми се случува пред и за време на односи со девојката, и е прилично фрустрирачки. Не прилично, туку многу. Ерекцијата ми доаѓа одма, што е зборот ни 5 секунди не ми требаат, ама одма осеќам дека ми доаѓа и мокрачата и морам да станам да мочам. И пак. И пак.
Инфекција немам, не ме пече додека мокрам. Не се ни некои големи млазови мокрача што ми доаѓаат, ама сепак доволно за да морам да се испразнам.
Некој совет, или да си го барам чарето на уролог?
Читав и нешто на интернет малце, вика дека може и од цигарите да ми биде, на околу кутија-кутија и пол на ден сум. Исто вика и дека може од тежината да биде, 180 висок со 106 кила сум, спаѓам во гојазната група, па тоа вршело и дополнителен притисок на бешиката.