- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Ај пробај напиј се млеко,или пак касни си цвеклоЛуѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува
Ај пробај напиј се млеко,или пак касни си цвеклоЛуѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува
Го има тоа во аптека да идам да зеам? Да не иде со рецепт ми еРеглан мене само ме спасува, пробај напи се.
Еве сега млеко ќе ставам, фалаАј пробај напиј се млеко,или пак касни си цвекло
Не иде на рецепт така си го купувам.Го има тоа во аптека да идам да зеам? Да не иде со рецепт ми е
--- надополнето: 23 декември 2011 во 23:16 ---
Еве сега млеко ќе ставам, фала
Го имаш раздразнато со некое јадење. Напиј се и еглонил ако имаш и попиј 2-3 дена ќе ти помине гарант.Луѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува
Пробај со сок од свежа зелка и не се нервирај,од тоа те боли.Луѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува
Рупурут ми делувал одлично.Луѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува
Ми помина од млеко и тоа од Леандра, сепак фала ќе го имам и ова во предвидРупурут ми делувал одлично.
Си ја молзела Леандра?Ми помина од млеко и тоа од Леандра, сепак фала ќе го имам и ова во предвид
хахахаха не, од на Леандра предлогот, Регнал. Ама џабе, болките пак се вратија и завршив на клиника, сега сум на терапија со инекции па ќе правам испитувања кога ќе стивнат болките. Фала ви на сите за помошта.Си ја молзела Леандра?
Ова за киселини во желудникот е нели?Рупурут ми делувал одлично.
Па јас го користев за мачнини и грчеви, дали е и за киселини незнам.Ова за киселини во желудникот е нели?
Да, за вишок киселини, гастритис и за чир на желудникотОва за киселини во желудникот е нели?
rinostopМи тече носот како чешма кажете некое чаре.