- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Ај пробај напиј се млеко,или пак касни си цвеклоЛуѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај пробај напиј се млеко,или пак касни си цвеклоЛуѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува![]()
Реглан мене само ме спасува, пробај напи се.
Ај пробај напиј се млеко,или пак касни си цвекло![]()
Го има тоа во аптека да идам да зеам? Да не иде со рецепт ми е
--- надополнето: 23 декември 2011 во 23:16 ---
Еве сега млеко ќе ставам, фала![]()
Го имаш раздразнато со некое јадење. Напиј се и еглонил ако имаш и попиј 2-3 дена ќе ти помине гарант.Луѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува![]()
Пробај со сок од свежа зелка и не се нервирај,од тоа те боли.Луѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува![]()
Рупурут ми делувал одлично.Луѓе помагајте желудников ме уби буквално, ме У-Б-И, ме пече цел божји ден од ништо не поминува![]()
Рупурут ми делувал одлично.
Си ја молзела Леандра?Ми помина од млеко и тоа од Леандра, сепак фала ќе го имам и ова во предвид![]()
Си ја молзела Леандра?![]()
Рупурут ми делувал одлично.
Па јас го користев за мачнини и грчеви, дали е и за киселини незнам.Ова за киселини во желудникот е нели?
Да, за вишок киселини, гастритис и за чир на желудникотОва за киселини во желудникот е нели?
rinostopМи тече носот како чешмакажете некое чаре.