Bada Bing!
шшшшшш
- Член од
- 14 јули 2006
- Мислења
- 2.671
- Поени од реакции
- 114
Кажи им го тоа на одредена група сидаши, луѓе со сифилис, гонореа, херпес, HPV.nema covek koj umrel so pomisla "Trebase pomalku da se seksam"
Кажи им го тоа на одредена група сидаши, луѓе со сифилис, гонореа, херпес, HPV.nema covek koj umrel so pomisla "Trebase pomalku da se seksam"
damn i've forgoten that - or is it just an exceptionКажи им го тоа на одредена група сидаши, луѓе со сифилис, гонореа, херпес, HPV.
Па што знам за ова, не е некое си правило. А што ако девојката е спортист(ракометарка, кошаркарка) која може и самата без да сака да го направи тоа. Имам другарка која е голман на ракомет и си кажа дека на сред утакмица почувствувала како нешто и се случува таму доле.....
...ama taka poishe ke te saka(devichanski)...hahaaaaaaaa...devica ko trevica(inache ako e talentirana mladata nema problem, ke se nauchi i toa kako zastoima i nekoi sto pominale i sio i rsheo pa pak ne gi bidue,sve e do talentot i o praksata sekako,ko chigra ke bide,ma ko lagerica ima da se vrti)...mmm mmmmm mmmmmmmm...hahahahaaaa:tv:Да се штедам од тоа уживање се до брак? :nenene: Ај неее....
Па и маж што ќе ми биде, треба да го проверам однапред. А верувам дека и тој повеќе би сакал искусна тигрица во кревет одколку некоја што нема поим.
:helou:
Ех ај сеа....ama taka poishe ke te saka(devichanski)...hahaaaaaaaa...devica ko trevica(inache ako e talentirana mladata nema problem, ke se nauchi i toa kako zastoima i nekoi sto pominale i sio i rsheo pa pak ne gi bidue,sve e do talentot i o praksata sekako,ko chigra ke bide,ma ko lagerica ima da se vrti)...mmm mmmmm mmmmmmmm...hahahahaaaa:tv:
Ако се лажеме да ќе издржамЕх ај сеа.
Еве да препоствиме дека пред да се земеш, одите со девојката неколку години. И ќе изржиш да не ја легнеш толку време?
Абе ајдееее, приказни. Барем за во 21 век.
...save the best for the last...:baeh:Ех ај сеа.
Еве да препоствиме дека пред да се земеш, одите со девојката неколку години. И ќе изржиш да не ја легнеш толку време?
Абе ајдееее, приказни. Барем за во 21 век.
Во Латинска Америка, пред се Бразил... христијанството како и католичката црква има мноооооогу повеќе влијание од колку во Европа! Секоја недела на миса, молитва секој ден, исповед... како и почитување на христијанските правила: Нема секс до прва брачна ноќ!П.С. Останав зачудена кога прочитав дека Кака' (фудбалерон) бил девица до прва брачна ноќ:icon_eek:
...taka be bratche, objasni im na curive ne se nashive opshtinki pechati pa da gi lupame na sekoj dokument...hahaaaaaaa:tv:девица до крај !!2 ( мојот пенис е за една Жена !!2
The hunter becomes the hunted......Бреееј луѓе не ми се верува што све не изначитав, а коа ке помислам дека има луѓе на светов кои сеуште се стискаат за до прва брачна ноќ ми се плаче ми се рикадевица до крај !!2 ( мојот пенис е за една Жена !!2