Да се пуши или не?

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.045
Поени од реакции
6.072
Па да не се Пуши се разбира. Иначе коа идам у продавница да му купам на татко ми цигари, му викам на продавачот Дај ми Рондо ама од тие шо се умира помлад :pos2:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Од секогаш сум бил СТРОГО против пушењето. Јас уште немам пробано, иако 85% од оние кои што ме опркржувуваат се веќе пушачи, или пак палат само кога сме излезени. Сеуште стојам на истиот став : Не, не и НЕ !!!! :nenene::nenene:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.100
Јас сум за :toe: скоро сите во мое опкружување пушат ..реткост е да најдеш некој што не пуши..а и втора нација во Европа све по бројот на пушачи процентуално

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Како бе така тука не дискриминирате, нели сме и ние луѓе?

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Како бе така тука не дискриминирате, нели сме и ние луѓе?
И вие сте луге ама шо сме ние должни да го вдишуваме нашио чад?ВИе пушете и не помислувате дека ги труете и непушачите...па сеа и ние ке ве дискриминираме без да помислуваме.И др...сум против пушењето но нека ве вработуват ама да има посебна просторија дека шо ке се само пуше а не да се работе и сл....А не и други да ви ги дишат штетните материи.Ако сте одлуччиле да си го уништете здравјето уништејте си го само не го уништувајте и на другите околу вас

Z

Zoza

Гостин
бев голем антипушач а од пред 2 год сум пушач и ужасно се каам..пошо сега неможам да ги откажам и најчесто кавгите дома ми се за цигари :nesum:

M

M del Mar

Гостин
Е да не се пуши...џабе фрлени пари, здравје уништуваш и наместо да имаш пријатен мирис на твоето тело труеш на цигари и ствараш одбивност спрема другите личности во околина, а тие што викаат дека не може да се откажат...се лажат, немаат желба и не сакаат да се откажат, единствена причина поради која не им успева нештото...

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
На кој до што му е дојдено...Гадни ми се цигарите, не ја трпам миризбата, се гушам од чадот-не пушам! Други уживаат, неможат без нив, порок, сатисфакција-и пушат!
Ми пречи што трујат се наоколу коа ќе се расчадат и сум против пушењето, ама тоа е, опкружена сум со нив, па трпи брате.
За откажување не може пушач да се наговори, вољата игра најголема улога, другите сомелени муабети не помагаат.

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
И вие сте луге ама шо сме ние должни да го вдишуваме нашио чад?ВИе пушете и не помислувате дека ги труете и непушачите...па сеа и ние ке ве дискриминираме без да помислуваме.И др...сум против пушењето но нека ве вработуват ама да има посебна просторија дека шо ке се само пуше а не да се работе и сл....А не и други да ви ги дишат штетните материи.Ако сте одлуччиле да си го уништете здравјето уништејте си го само не го уништувајте и на другите околу вас
Епа нека има простории ако нема и ако ви смета чадот не воопштно да не одите во такви простории. Исто како и на мене што ми смета претераниот мирис на парфем или сарма.

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
ДА НЕ СЕ ПУШИ посебно на јавни места, а не пушат кај ке стигнат а најмнгоу по кафулињата, рестораните и други угостителски простории што е крајно безобразно од пушачите додека јадат и пијат луѓето околу да се пуши и задимува, мене лично многу тоа ми смета, од тие причини ретко седнувам во некој угостителски објект или кафуле, обично јадам и пијам кафе надвор додека штеам,
треба скроз да се забрани на јавни места пушењето, а тој што му се пуши нека изволи нека се дими дома!

Kajgana Shop

На врв Bottom