И вие сте луге ама шо сме ние должни да го вдишуваме нашио чад?ВИе пушете и не помислувате дека ги труете и непушачите...па сеа и ние ке ве дискриминираме без да помислуваме.И др...сум против пушењето но нека ве вработуват ама да има посебна просторија дека шо ке се само пуше а не да се работе и сл....А не и други да ви ги дишат штетните материи.Ако сте одлуччиле да си го уништете здравјето уништејте си го само не го уништувајте и на другите околу васКако бе така тука не дискриминирате, нели сме и ние луѓе?
Епа нека има простории ако нема и ако ви смета чадот не воопштно да не одите во такви простории. Исто како и на мене што ми смета претераниот мирис на парфем или сарма.И вие сте луге ама шо сме ние должни да го вдишуваме нашио чад?ВИе пушете и не помислувате дека ги труете и непушачите...па сеа и ние ке ве дискриминираме без да помислуваме.И др...сум против пушењето но нека ве вработуват ама да има посебна просторија дека шо ке се само пуше а не да се работе и сл....А не и други да ви ги дишат штетните материи.Ако сте одлуччиле да си го уништете здравјето уништејте си го само не го уништувајте и на другите околу вас