Дали учиш зашто те тераат или зашто сакаш?

Maryah.C

Be a bee
Член од
9 јуни 2006
Мислења
4.001
Поени од реакции
710
Ne ucam zasto me teraat ni zasto sakam tuku zasto moram zaso mora da se bide nekoj vo zivotot ......ne ucam mnogu tuku gi izvlekuvam ocenkite nekako ....SNAJDI SE PA ZIVI....

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
abe ucam koga mi se uci.a koga ke si go rasporedis vremeto dobro ne e frka da odvois 30 min na den za skolo.pa posle dobri oceni.e pa.......
sve e do taktika!!!

Член од
17 јануари 2006
Мислења
1.883
Поени од реакции
3
учев зашто тоа си го чуствував како моја обрска спрема моите дома...
се разбира некои работи ги учев со кејф а некои ради реда да не кажам само поради оценка.

Buci

Il Padrino
Член од
4 август 2006
Мислења
300
Поени од реакции
2
маркетар напиша:
учев зашто тоа си го чуствував како моја обрска спрема моите дома...
се разбира некои работи ги учев со кејф а некои ради реда да не кажам само поради оценка.
e e e...toa sakav da go kazam ama ne mi dojdoja tie zborovi :)

Член од
28 јануари 2007
Мислења
209
Поени од реакции
1
ЃАВОЛЧЕ напиша:
Учам кога ми се учи кога ке ми згусне....кога ке ми речат моите да учам е тогаш не ми се учи...не знам зошто...
isto i jas a zosto?zostot si imal sigurno nesto drugo planirano:tv:

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Има денови кога чуствувам дека треба да учам и го правам тоа со големо задоволство, ама има и денови кога ме фаќа мрза и тогаш морам да ја слушам мама по цел ден како ме тера да учам :)

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
ucam za da naucam italjanski i radi toa so tatko mi dade 500 evri za godinava :wink:

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
ja vaka najiskreno da vi kazam koga ke otvoram skriptite krf mi se glea :):)

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
јас учам, ама ниту од што сакам, ниту од што ме тераат, туку од едноставна причина дека морам да учам. Неучениот човек е човек без ништо, па не сакам јас да сум таков, и затоа учам, а и нема фајде од учењето во Македонија, само надвор од неа човек може да постигне нешто со своето знаење. :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Не учам за оцена, учам за мене, така да не ми е битно и 3ка да имам важно јас си знам за себе, значи оценката не ми е воопшто битна. Што учам учам бидејки сакам сама да го учам, а тоа што не го учам и да ме тераат, ако не сакам ма што сака нека биде ама нема да ме натераат да седнам и да научам. :toe:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ги учам предметите кои што ги сакам..односно предметите кон кои имама афинитети - другите предмети едноставно ги игнорирам

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Не ми рекле седни учи уште од 2ра година, што знам може дигнале раце од мене. Дома да седнам нешто посебно да учам е многу ретко, претежно у школо ако се земе некоја лекција се тоа у кратки црти запишано у тетратка и се е завршено и научено

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Не ми рекле седни учи уште од 2ра година, што знам може дигнале раце од мене. Дома да седнам нешто посебно да учам е многу ретко, претежно у школо ако се земе некоја лекција се тоа у кратки црти запишано у тетратка и се е завршено и научено

Kajgana Shop

На врв Bottom