ретките се случаите кога сум срамежлива, обично пред некои непознати возрасни кои ми изгледаат сериозно иначе ич не сум, сепак не ни треба да бидам зш студирам новинарство!!:baeh:
Порано, како дете бев многу срамежлив, но сега не. Ми требаат 2-3 мин. за аклиматузација во ново друштво кое неднаш може да упадне и толку. Срамежкивоста се победува со отвореност, дискусија и запознавање преку обични муабет со ноите луѓе (зборам за "падобранците" што упаднале ) Нема потреба од срамење, тоа одраз на недораснатоста на возрасната личност.
:helou:еве кАко нов член дА се уклопАм во рАзговорите, А воедно и дА пишАм нешто нА овАА темА..
срАмежливост?! добро познАтА рАботА бидејќи иАко не се знАеме нА форумов сепАк се срАмев дА си пишАм тоА што сАкАм.. сАмо во круг нА личности што ептен дообро ги знАм не сум срАмежлива..
Koga sum vo novo drustvo i site se otprilika moi godini vednas se uklopuvam, ama ako se nekako po seriozno vozrasni togas sum po vozdrzan, a za razgovor so lugje, sekogas se snaogjam odlicno, by default
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.