Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
R

reactive89

Гостин
Сум заплакал еднаш само, и тоа пред година ипол две... некаде... беше асална љубов, голема затоа и заплакав... од тогаш се немам асално фатено со некоја... ок, во меѓу време имав нешто (од тогаш до сеа) ама ништо значајно... и тоа го тргам на страна зашто и ништо не е...
Кога ќе ми текне се што може да имам ако сум со некоја асално...(не ме сфаќајте тука сексуално или нешто на тој начин, него мислам на моменти...) ме фаќаат кризи... и сакам да се впуштам во некоја врска сеа... ама некако ми е страв пак да не бидам повреден... и одлучив оти некоја мора да освои добар дел од срцево односно да ја засфиѓам во повеќе работи па после да биде тоа шо треба да биде...
Инаку да, еднаш само заплакав...:nesum:
Едит: на исто место од кај што ја почнавме врската, таму и ја завршивме со солзи... :toe:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
Едноставно некои се родени за да плачат, а јас не ризикувам ,имам срце камен ваљда е до тоа .и шо да правам,таа е .:toe:ај може во другиот живот ке бидам плачка.:pipi:
Како можеш да зборуваш за другиот живот, кога ти не го живееш овој сега?
If you haven't loved...you haven't lived a life at all !

Член од
12 август 2008
Мислења
501
Поени од реакции
30
Абе што ви е вас ,што ме нападнавте толку,не значи дека ако сите други плачат треба да плачам и јас,јас ли сум крива што не ми се плаче :kesa:инаку животот си го зивеам многу убаво и не го трошам за плачење и доволно сум зрела за моите 18 год.:pipi:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
Хмммм не сум плачел досега, но не велам дека нема никогаш да се деси тоа. Никогаш не се знае што љубовта може да ти донесе...

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Родени за да плачат?
Како може да бидеш роден за да плачеш?

анкетите покажуваат дека Италијанците најмногу плачат... т.е. родени плачковци :)))

Како можеш да зборуваш за другиот живот, кога ти не го живееш овој сега?
If you haven't loved...you haven't lived a life at all !

ако збориш за вашата земјанска љубов (кон личност)... тогаш тропаш глупости, еве јас не сум љубел па си го живеам животот без проблеми... ако мислиш дека сите се слабаци и мора да зависат од некој тогаш грешиш :smir:

ПС - со ова што го пишав ги бранев само моите ставови, никој друг :helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
анкетите покажуваат дека Италијанците најмногу плачат... т.е. родени плачковци :)))

ако збориш за вашата земјанска љубов (кон личност)... тогаш тропаш глупости, еве јас не сум љубел па си го живеам животот без проблеми... ако мислиш дека сите се слабаци и мора да зависат од некој тогаш грешиш :smir:

ПС - со ова што го пишав ги бранев само моите ставови, никој друг :helou:
Нигде не потенцирав за зависност. Љубовта не е зависност. Љубовта е слобода. Ако ти ја сваќаш како зависност, тогаш тоа не е љубов.

Нашата земјанска љубов? :nesum:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.391
Поени од реакции
25.192
работа од која не можеш да се откажеш и мора да ја имаш... не е зависност? супер =))

кулирај бе ... и онака нема да ме разбереш
Љубовта е работа?
Љубовта е слобода, како што ти кажав погоре. Љубовта не е зависност. Ако си зависен од некои работи не ги правиш со љубов. Ако не е слобода, не е љубов.

а и ти кулирај...и онака ќе сватиш некои работи...подоцна
ќе разбереш:helou:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
619
Поени од реакции
45
Читам денешниве жени имаат срце од камен...изгледа од Скандинавија имаат некои потекло :toe: незнам но понекогаш чувствата знаат да излезат од контрола без разлика дали си женско или машко едноставно одговорот треба да биде...човек си :smir:

Го делиме истото мислење. А инаку стварно девојкиве, све камени срца.

Vnuce

http://abix.mk
Член од
20 март 2006
Мислења
2.602
Поени од реакции
223
Доколку за да спознаете љубов потребни ви се солзи, ве сожалувам...

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Ова е глупаво прашање, а анкетава е крајно непотребна.
Сум плачела мал милион пати у животот, секогаш кога ми било тешко и не сум можела да се воздржам. Некогаш едноставно не можеш да се исконтролираш, некогаш и не сакаш. Во некои од тие ситуации кои ме натерале да плачам секако улога имал и мојот моментален љубен. Сум плачела поради негови постапки, сум плачела поради мои постапки, ама тоа не значи дека сум плачела ЗА мојата љубов, или против или под или над или зад, туку едноставно дека сум плачела зошто ми прекипало и сум чувствувала тежина.

А тоа дали плачеш за/против твојата љубов, нема никаква врска со тоа колку и дали љубиш и дали си ја разбрал и доживеал љубовта, како што сте се расправале во претходните постови, гледам.
На крајот на краиштата, ако се расплачеш откако некој ќе те повреди, не плачеш ЗА него, туку ЗА себе и своите маки. :wink:

џимеј напиша:
Љубовта е слобода
Напротив, поголемо ропство од љубовта не постои. :) Слатко ропство, ама сепак ропство. :)

Член од
29 јули 2008
Мислења
91
Поени од реакции
3
Не барем до сега не сум плачел за ништо вклучувајќи ги и жените :toe:

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Никогаш, никогаш ама никогаш не сум плачел по изгубена љубов... Некогаш се плашам дека сум бесчуствителен.

Kajgana Shop

На врв Bottom