*LittLe heart*
*најубави очи-ЗЕЛЕНИ*
- Член од
- 14 јануари 2008
- Мислења
- 751
- Поени од реакции
- 289
Да сум плачела и тоа многу пати до сега, затоа што така ми е секогаш полесно и успевам да ги издржам неподносливите моменти.
Me too:kesa:И јас исто.
Многу голема плачка сум, и некогаш дури и не е убаво тоа, бидејќи не можам да се воздржам и плачам пред секој.
И после ми е в крај глупо, оти сум сигурна дека некој мислат дека сум најголем лигајчарка.
И се случило многу пати да плачам за него, пред него, зад него, до него.. За моите грешки, неговите грешки, за глупите кавги, за намерно речените зборови, кои многу ме повредиле и мене, а и него.
Типично размислување на на несозреаниот мозок.За ружна не сум,напротив многу сум убава ,барем така викаат другите,а дека ке плачам за маж тоа нема да се случи верувај,другите плачат за мене не јас за нив.:pos2:А инаку не ја гледам материјалната страна ,доволно си имам и не ми треба некој богат лигуш да ме спонзорира:nenene:,таква сум си.:baeh:
More ostaj ti...За ружна не сум,напротив многу сум убава ,барем така викаат другите,а дека ке плачам за маж тоа нема да се случи верувај,другите плачат за мене не јас за нив.:pos2:А инаку не ја гледам материјалната страна ,доволно си имам и не ми треба некој богат лигуш да ме спонзорира:nenene:,таква сум си.:baeh:
Со самото твое размислување, и со самото гледање дека имаш 18 години, го донесов заклучокот дека не си созреана за свои години.хехехе не сум била созрена....хмммм ај да не се врегаме поарно,сепак јас мислам дека лјубовта е за слабаците ,ваљда и затоа не сум се заљубила....:baeh:
Ај коа ке плачам ке ти се јавам и ке ти кажам а ти ке ме тешиш ,важи?
Едноставно некои се родени за да плачат, а јас не ризикувам ,имам срце камен ваљда е до тоа .и шо да правам,таа е .ај може во другиот живот ке бидам плачка.