Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522

*MC*

Печурче
Член од
26 февруари 2008
Мислења
344
Поени од реакции
0
А кој што навистина знае да сака не плачел? Јас имам плачено, признавам и не ми е срам. Тоа е само еден од начините да си ги искажеш чувствата...

NafuraN

Infinity is my Limit!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
286
Поени од реакции
24
А тоа дали плачеш за/против твојата љубов, нема никаква врска со тоа колку и дали љубиш и дали си ја разбрал и доживеал љубовта, како што сте се расправале во претходните постови, гледам.
На крајот на краиштата, ако се расплачеш откако некој ќе те повреди, не плачеш ЗА него, туку ЗА себе и своите маки. :wink:
напротив...јас плачам за нив, зошто ме губат мене:icon_cool

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
А кој што навистина знае да сака не плачел?
Абре каква врска има вистинското сакање со плачењето?:) Ти глеј да си уживкаш и да избегнеш плачки, а на плачењето гледај ко на сајд ефект :)

Член од
9 февруари 2008
Мислења
542
Поени од реакции
15
никогаш не помислив дека некогаш ке го сторам тоа но ете да...синоќа ми протекоа солзи иако несакав...едноставно беше крај и неможев да го избегам тоа....сами протекоа иако правев се за да ги задржам

Izr0d

Била сам дете...=)
Член од
9 мај 2008
Мислења
593
Поени од реакции
29
nemam placeno .... se nadevam deka i nema da placam ....

cokance

Затишје пред курац.
Член од
11 август 2008
Мислења
686
Поени од реакции
145
Нема некој што не го изгорела љубовта и што не му било тешко. Сега баш да плачам не ама не ми било секојпат сеедно...:tapp:

пробистипка

малечка
Член од
13 август 2008
Мислења
2.026
Поени од реакции
130
плачев и тоа многу и дури сега сватив дека сум била глупава за љубов никогаш не треба да се плаче што е твое ке си дојде кога тогаш

Sally

Paranoid android
Член од
22 август 2008
Мислења
1.279
Поени од реакции
170
хех, па во последно време многу ретко плачам. Инаку никој не ги заслужува нашите солзи, а оној што ги заслужува никогаш нема да не натера да плачеме! Се дешава се во една врска, али да плачам поради некој дебил кој мислел дека сум контињер или играчка, богами не! Само плачам кога ми се насобираат многу работи, а на таквите кои си играат со нечии срца, малце покасно ќоае им се одрази тоа...нека уживаат дури се "шема" некоја. Сум била заљубена во таков, можда уште сум...али што можам против тоа...:toe:
Енивеј, љубовта Колку е слатка-толку е горка! Ако тој нема време за мене...па тогаш немам ни јас!:helou:

N

NaSTy`G|rL

Гостин
Да, сум плачела. И заради мои и заради негови грешки. Имам плачено и пред него, го сметам за доволно близок и не ми е срам...

Член од
30 јуни 2008
Мислења
2.802
Поени од реакции
99
Abe ja macho man pa sum placel ... toas znam deka sum sakal nekoja nisto strasno :smir:

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
... и тоа не еднаш :)

bebush

Portable Heater
Член од