Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.399
Поени од реакции
37
Сум плачела и тоа многу.. от тогаш си кажав дека нема да плачам за машко.. Ајде де...не го исполнив тоа што го кажав.... задвчеа и некни ми беше тешко и пак плачев .. ахгг:toe:

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
иххххххххх....да..
на крај сватив дека не вредеше

**The Beauty**

and the beast
Член од
4 февруари 2007
Мислења
552
Поени од реакции
11
Па да де, мн јасно дека сум плачела. Човек сум, имам емоции,ми значел, ќе се случи нешто, ќе се изнаплачам и пак јово наново. Не гледам ништо страшно тука...:pipi:

Член од
13 април 2008
Мислења
429
Поени од реакции
7
Da sum placela i za nesto sto vredelo i za nesto sto sega mislam deka ne vrede no toa e toa zivotot e takov nekogas nemozeme protiv toa na primer i da ne sakam da placam sami solzite mi idat :(

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Никогаш и за никого!:salut:

Прашањево е стварно одржано. Има тежина на прашање од типот: Дали ве болело кога ви мавнале бокс?

Cruela DeVill

THE BEST DAMN THING
Член од
15 август 2008
Мислења
222
Поени од реакции
14
да, кога бев помала...сега во последно време се трудам поинаку да гледам на работите и да не плачам али јбг има моменти кога едноставно емоциите надвладуваат...ах

The_Freelancer

Хиперактивен интелект
Член од
7 октомври 2008
Мислења
438
Поени од реакции
16
Koa me iznverija sum si gi isplakal ocite, zatvoren u soba da ne me vidat cimerite sum cmizdrel kako magare....a cmizdrat li magarinjata?:D

Член од
25 септември 2008
Мислења
102
Поени од реакции
6
Za sreka ne sum placela za mojata vistinska ljubov. Ali ako ja najdam togas definitivno ke se potrudam da ja zadrzam za da nebide posle placki poradi mene, ali ako toj zgresi nesto togas definitivno nema da placam bidejki ne e po moja vina.

С

Сатори

Гостин
Емоциите секогаш притискаат повеќе отколку што треба, да, сум плачела, во последно време со премногу емоции во себе си плачам повеќе од што 10 години наназад.
Но никогаш повторно, не би се откажала од чувствувањето за да ги убијам солзите, дури и да горчат, дури и да се од мед и амброзија.
Што би рекла една моја многу добра пријателка, и еден час кога си среќна на небото, вреди за цела седмица фрустрации.:smir:

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Ne nikogas ne sum placela. Nitu nekogas ke placam za MASKO. Gordosta ne mi dozvoluva.

Член од
20 септември 2007
Мислења
38
Поени од реакции
1
Covek koj ja ceni poveke gordosta od emociite ne e covek za mene .. covek koj ne popusta ne e covek za mene.. Jas priznavam deka iamam placeno ,a i priznavam deka momentalno placam za mojata minata ljubov..

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
ајде....ке признаам...сум пуштил и јас солза...Шмекерот има душа и срце!..многу нормално...човек сум иако мислите дека сум забеган некој шо само пишува на форуми глупости....Озбилно исто така ете и ја имам пролеано две до три солзи....

(ова го кажав намерно за форумџики си речат еј види го Шмекерот бе па...фин бил и он заплакал...)...хехех...

Член од
24 септември 2008
Мислења
450
Поени од реакции
14
Covek koj ja ceni poveke gordosta od emociite ne e covek za mene .. covek koj ne popusta ne e covek za mene.. Jas priznavam deka iamam placeno ,a i priznavam deka momentalno placam za mojata minata ljubov..
Nema covek sto ne popusta ima covek sto ne popusta vo ljubovta. Jas si gi iskazuvam emociite ama kon prijatelite i lugeto koi gi cenam. Vo ljubovta se razmisluva so glava ne so srce, ako na nekogo ne mu e vazno toa so mene zasto mene bi mi bilo so nego. A da placam za nekoj koj ne ni pomisluva na mene nemam namera. Za mene covekot ne e covek ako nema gordost i dostoinstvenost.

Kajgana Shop

На врв Bottom