Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
Член од
10 јуни 2007
Мислења
64
Поени од реакции
0
Hmm mi se ima deseno ednaska.. i iskreno se kaam za toa.
A toa bidnalo koa bidna edna karanica, radi 3ti coek vo vrskata i jas malce ljubomoren ova ona, i taka pocnavme da se karame i raskinavme.
A se kaam sto taa drugiot den isko4ila so toj 3tiot coek.

Член од
23 февруари 2007
Мислења
780
Поени од реакции
69
Никогаш не сум плачел зашто да плачам за една девојка кога светов е полн со уште многу девојки. Нема да пропадне светот ако сум раскинал со неа или ако ми правела превара само продолжи и најди си друга. Никогаш не плачете за девојка. (или девојките за дечковците) Едноставно не вреди.

Член од
4 јули 2008
Мислења
230
Поени од реакции
9
:coffee:Pa posto sum golema placka cesto sum placela. No vo posledno vreme gledam deka sum smeneta. Malku na rabotite gledam porazlicno ili pak gi potisnuvam cuvstvata, se vozdrzuvam??? Ne znam. Mislam deka e vtoroto:kesa:. Ama strasno mi smeta ... i uste potesko mi e.:icon_roll:cry:

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.733
Поени од реакции
22.728
Јас како машко ќе кажам дека сум плачел ама тоа беше пред 6-7 години за мојата 1ва љубов..Ептен ме погоди:kesa::kesa:

Член од
28 септември 2008
Мислења
8
Поени од реакции
1
Sum pla4ela....Istata ve4er koj go zapoznav me razo4ara... :S:S a ja ushte go sakam :'(
Status: Broken...

Член од
27 септември 2008
Мислења
6
Поени од реакции
0
'''

sum pla4ela mn pati, za zal ponekogas i koga ne bilo potrebno ,no ne se kaam.

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
оооооооо.....и тоа колку сум плачела, и онака сум си плачка, пошо сум многу емотивна (дупли рак) плачам и кога треба, и кога не треба.....

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Нормално дека ќе плачe, не губи било кој, ме губи мене.
Така да треба да си внимава како се однесува, за да не дојде до таква ситуација.
Прилично болно го прифаќаат истото, но тоа е тоа, нека си се преиспита што погрешила, а не да цмиздри.
Јас еднаш кажувам што ми пречи, ако не го следи истото, пријатно драга.
Тоа е исто како на работа кога е. Ако не го слуша претпоставениот и не ги завршува обврските, ќе биде казнета со отказ.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.835
Поени од реакции
20.288
Нормално дека ќе плачe, не губи било кој, ме губи мене.
Така да треба да си внимава како се однесува, за да не дојде до таква ситуација.
Прилично болно го прифаќаат истото, но тоа е тоа, нека си се преиспита што погрешила, а не да цмиздри.
Јас еднаш кажувам што ми пречи, ако не го следи истото, пријатно драга.
Тоа е исто како на работа кога е. Ако не го слуша претпоставениот и не ги завршува обврските, ќе биде казнета со отказ.

А ако се најдеш во обратна ситуација, да ти си тој кој треба да се преиспита каде згрешил? Би плачел ли ? Или би реагирал на време? За да не те откачи девојчето? Или никад не ти се десила таква ситуација да си во опасност да ти раскине некоја?

Член од
23 март 2008
Мислења
685
Поени од реакции
165
Pa sum placela vo momenti na lutina bes sum se custvuvala povredeno.Ali da placam na pesni na momenti si slicni raboti ne doaga vo predvid sepak sum licnost sto cvrsto stoi na zemja i ne zivee vo iluzii ,pobrzo bi se potrudila da smeanam nesto vo pogled na toa od kolku da sedam doma i cmizdram.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Да. ПОрано мислев дека дури и премногу пати имам плачено за љубовта, ама после увидов дека добар дел од тие плачења не биле од љубов туку од нервоза, огорченост, гнев... Сега испаѓа дека имам неколку пати плачено, ама секогаш искрено и со добра причина :)

Член од
22 септември 2008
Мислења
38
Поени од реакции
0
уф... ма, и сега солзи ми навираат кога ќе ми текне колку сум плачела.. или е можда само пмс... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom