Дали сте злопамтило?

Член од
9 август 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
нека ми прости господ но тешко злопамтило сум а не сакам да бидам

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Немам доволно меморија за да бидам воопшто било какво "памтило"...:toe:

С

Спенсер

Гостин
ne sum zlopamtilo.ama ako mi tekne nekoj loso so mi naprajl, a bara usluga od mene, e togas e druga rabota

BlackZebra

надежен Архитект
Член од
6 септември 2007
Мислења
56
Поени од реакции
1
Не. Злопамтила се ситни луѓе. Според мене.

Член од
27 октомври 2007
Мислења
73
Поени од реакции
0
ne sum golemo zlopamtilo bidejki znam deka trkaloto ama bash sekogash se vrti!znam da bidam luta mnogu ama i brzo da mi pomine ama nisto ne e isto posle toa, toa e normalno!neli?!?

Tetka biberce

Wild Child
Член од
18 октомври 2007
Мислења
78
Поени од реакции
0
Најмногу боли кога ќе вратиш или кога ќе ти вратат со иста мера на ист начин.Иначе сум злопамтило,ама зависи,за некои ситни работи може и да не се замарам и да си трошам време.А ако ми се укаже можност само ќе му/и дадам на знаење како ми било мене кога била обратна ситуацијата.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Не сум ама ќе те скршам за тоа шо ми го напраи лани!! хихи:) Не бе.Ич не сум злопамтило.Озбилно.

M

**MEMORY**

Гостин
Сум, за жал. Дури мислам дека повеќе ги памтам оние лошите работи отколку добрите, ама таа е, шо да се прави...

R

reactive89

Гостин
Па со оглед на тоа што премногу лесно простувам (за тие работи кои се до границата), не би рекол дека сум злопамтило, но... ако премине премногу граница, тогаш ќе сум лут, ќе имам замерка кон личноста но нема под никој случај да сменам мислење за таа личност, што сепак доаѓа до заклучок дека и во таа ситуација не сум големо злопамтило, дека сепак по некое време (можда, во зависност од грешката, ако е преголема...) ќе ми помине и се ќе се врати на место, но нема баш се да е исто (ако се работи за голема грешка) зашто ќе ја загуби довербата во мене, а за да ја врати ќе мора премногу да поработи на тоа....

п.с. Колку сум само јас комплициран, а!? :tapp: :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom