Дали сте злопамтило?

Член од
15 април 2008
Мислења
27
Поени од реакции
0
Сум ЗЛО-ПАМТИЛО и тоа големо,не би сакала да сум таква но тоа е,едноставно не можам да преминам преку нешто што стварно ме навредило и што е уште полошо морам да вратам со иста мера на тој што ме повредил- не за друго туку да ми биде мирна совеста-едноставно јас сум ЛОША СКОРПИЈА.

A

Anck-Su-Namun

Гостин
Ау, сум злопамтило!
Ама се зависи од тоа кој колку и каде ми згрешил. Некои работи можам да ги заборавам за час, за недела, за месец, ама некои и 2 години и повеќе ги памтам. Порано сакав да враќам одма на тие што ми згрешиле, ама една случка ме научи да не се залагам многу околу тоа, туку да ги оставам работите сами да течат, и на секој ќе му дојде заслуженото.
Ако некој многу ми згрешил, сакам да му вратам да види како е. Но, ако има некој околу него што може да биде повреден ги оставам работите сами да си течат, за да не повредам некого што не треба и за да не си ги влошам работите кај мене.
И така оставам да се сврти тркалото и на крај фино лепо, тој што ме повредил ќе си го добие заслуженото.

kitty cat

Е за инает!
Член од
18 март 2008
Мислења
12
Поени од реакции
1
pa....NE....da se zamaram,da se trudam da vratam...nee...SEEE vo zivotot se vraka takada ke si dojde i negov red ako ne od mene od nekoj drug..

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Му паметам на секој кој ми има направено лошо.со тоа не му посакувам ништо лошо но кога ке ми падне во раце сакам малце да си по играм.

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
Pamtam se, ama bas se loso so mi napravile.... i ne da sum zlopamtilo, mislam retko se naoga kako mene takvo....(ma da i se dobro isto taka pamtam), i bas mi legna temava da se ispukam pred site!

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.918
Поени од реакции
11.291
Pa kazav vo druga tema deka sum odmazdoljubiv taka da, zlopamtilo sum jebiga.

Член од
5 април 2008
Мислења
31
Поени од реакции
3
Злопамнтило, па незнам можда сум, се однесувам и правам со луѓето тоа што и они прават...

Член од
5 април 2008
Мислења
1.237
Поени од реакции
14
ne sum zlopamtilo i me nervira koga nekoj ke ti vrate za nesto bez vrska za razlika od toa on sto ti go napravil i sto ne sum mu vratil

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..сум..ама траам..и на крај наплатуам коај најмалце очекуаш:wink:(ај ем ивл):devil2:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Јас сум ПАМТИЛО, а да ли сум ЗЛОПАМТИЛО- зависи од вас!!

NikII

Just walking away!!!
Член од
3 септември 2008
Мислења
19
Поени од реакции
3
не сум злопамтило ама некоаш некој момент коај ќе ми текне сакам да се одмаздим ама не го праем тоа некако мислим дека животов е тркало и дека све се враќа:ija:

Kajgana Shop

На врв Bottom