Дали сте биле искористени?

Член од
3 декември 2007
Мислења
3.718
Поени од реакции
772
уффф искористување....дури има овци ке има и волна така да додека има малоумни лиге ке има и луге што ке знаат да го добијат тоа што го сакаат така да искористувањето го има насекаде !! сум имал секакви другари кој имаат потреба и ке те дружат цело време....така да веке работите не се исти што би рекла мими стојановска јас отидов понапред со паметот а они заглавија на класен испит во трета година !!! затоа луге пазете со кој се дружите еден ден може да биде фатално....поздрав
:pos2:
 

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.329
Поени од реакции
7.797
Буцио, навистина ми недостасуваше твоето цитирање чедо...:pipi: Очигледно е дека не си ја разбрал мојата прва реченица. Ајде со пример: Ти си другар со твоите другари затоа што од тоа имаш психичка или материјална корист. Тоа е факт. Да речеме нема никогаш да си пријател со некој со кого не се пронаоѓаш и не се чувствуваш свој. Психичката корист не е лоша. Таа е надополнување на карактери и надградување, функционирање со друг... Со други зборови, на човека му е срам да биде сам. Затоа наоѓа другари. Дефинитивно е дека погрешно си разбрал. Јас не сум разочарана од никого. Само што не сакам да имам контакт со моите априлилили-сезонски-фејк ,,пријателчиња". Јас сум човек што оди во екстреми. Сполај ти,:smir:.
Никаква корист Мими само приврзаност и блискост ништо повеќе. Човекот е социјално животно, сака да се дружи и тоа нема никаква врска со срамот како емоција. Тоа е природно нешто, првобитниот човек живеел во орди, племиња, градови држави, држави, па дури денес и во огромни масивни унии како што е ЕУ.
 

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
Да,сум била искористена и тоа од најверна другарка :(
Никогаш нема да и го заборавам тоа
 

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
а кој не бил искористен, секој -кој помалку, кој повеќе. зависи кога сфатил дека е искористен или дали воопшто сфатил
јас не се сеќавам за некој ептем да ме искористил, освен за оние ситни школки искористувања, некој да препише од мене и слично...
 
Член од
27 септември 2007
Мислења
1.028
Поени од реакции
440
Ехехееее сум била искористена многу пати и тоа од блиски пријатели и дугари на кој сум им верувала и сум верувала на нивната "искреност", сум плачела, сум се нервирала... Но за среќа си ја научив лекцијата и веќе не дозволувам да си игра некој со мене:nenene:
 

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Кој не бил?!
Сум бил искористен, и тоа не еднаш. Но мислам дека сега повеќе не би го дозволил тоа. Кога ќе се изгориш на жешко млеко, потоа и на јогурт дуваш...Така да...
 

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.390
Поени од реакции
25.191
Искористен сум многу пати во ситуација кога ми велат "Џими дај некој филм, ваков таков....за вечерва".
И така порано им давав а не добивав ништо за возврат, ни еден филм од нив, и ми се гребеа дивидијата.

Е арно ама сега давам филмови само на Викец, на Аце и на брачедине:bip:. И Курте ак ми побарат ќе му дам некое, ама скромен ми е некако.
 

Ava

Член од
9 февруари 2009
Мислења
15
Поени од реакции
0
A ima li nekoj sto ne bil iskoristen? Pa mozebi i ima ,toj sto iskoristuva :vozbud:
Mene me imaat dosta pati iskoristeno :toe: .
 

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Сите сме биле искористени,но мислам дека и тие што искористуваат,претходно биле искористени,па станале такви какви што се:toe:.
 
Член од
7 јануари 2009
Мислења
391
Поени од реакции
20
Ehehe kolku sum bila iskoristena neznam ni sama ,no ne mi preci toa .Ne se kaam uopste ,se sto imam storeno imam storeno od prijatelstvo a i sega mi se desavaat takvi stvari no toa go gledam kako pomos ,a ne deka me koristat pa ne mi smeta.Nekogas ke mumlam nesto ako ne mi e po keif i pak ke pomognam t.e ke me iskoristat za nesto sto na nekoj prijatel mu treba ama aj si vikam pomagam:uvo:
 
Член од
18 ноември 2007
Мислења
609
Поени од реакции
41
Да многу пати, ама морам да признаам дека и сум го дозволила тоа . Најчесто тоа се случувало и се случува од најблиски. И покрај тоа што сум свесна за се, пак го дозволам истото да се случи .Мислам дека љубовта е во прашање .
 

Kajgana Shop

На врв Bottom