Дали сте биле искористени?

`Jomero

Jomi =)
Член од
26 февруари 2007
Мислења
241
Поени од реакции
8
Сум бил мн пат искористен и тоа од мојот поранешен најдобар другар...

M

marsovka

Гостин
Сум била искористена многу пати,а после сум барала и пак:pos2:,не се жалам досега добро ме искористувале толку добро што човек да вришти искористи ме пак.

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
многу пати сум била искористена и свесна сум за тоа, ама пак не ми доаѓа умот...:pipi:

kostovska

Рокенролистика :))))))
Член од
22 јануари 2009
Мислења
368
Поени од реакции
11
Сеа за сеа не сум осетила искористување од други...кругот на луѓе што ги познавам воопшто не се такви.Знам дека ги има многу во светов али иам некоја среќа што таквите не се во моја близина а и никад не ни биле....:back:

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Неколку пати,ама сега веќе не...Се опаметив.
:salut:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.555
ДАДАДАДАДАДДАДАДАДА :nerv:mad: :mad::mad::mad::mad:::duel:АИР ДА НЕ ВИДИ ТАА!

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
епа баги пати ме искористиле. Луѓето едноставно го користат то шо сум добар и ме ебават како сакат :kesa:. Али во последно се подобрувам :smir:

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.320
Секоја женска која имала секс со некого била искористена од истиот!!!!

Член од
23 мај 2009
Мислења
958
Поени од реакции
727
Па ај што се подразбира под искористување? Зборот дружење е еуфемизам за искористување...најчесто се дружиме со луѓе за кои не врзуваат некакви интереси и тие ни се алатка за нивно остварување (и обратно). Според тоа дружењето е взаемно искористување. Е сеа, се осеќаме искористени кога нема да успееме да си ja "наплатиме" услугата што сме ја дале претходно-или не во мерка која што сметаме дека е доволна-(односно ни останале должни)...И која е таа племенита природа која само дава т.е која што само ја искористуваат? Тоа е идеализирање и го има само во приказните.

T

theTinule

Гостин
Сите шо се дружат со мене се дружат од користољубивост. Незнам ја шо за другарки ќе беа тие...изглеа и ја сум многу чуствителна па не треба да бидам таква. Треба и ја нив да ги искористувам...а? Незнам шо друго да напраам...
У моментов се осеќам искористена крајно...

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.288
Поени од реакции
6.998
Да................навистина многу пати и нз шо е работата уште им верувам на луѓето

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.712
Поени од реакции
22.674
Неколку пати ме имаат искористено неколку женски а и немам ништо против пак да ме искористаат..

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.087
Поени од реакции
30.144
Секој човек е користен од некого во животот, и самиот тој користи од другите. Повикот по помош не е секогаш добронамерен.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
бев искористен од еден "другар" тогаш не бев свесен ама сега повеќе не комуницираме , исто на сличен начин бев искористен и од "другарка" ама за среќа се помина во најдобар ред и се уште сме другари затоа што човечки се извини, а не како првонаведениот шупак

Член од
27 јуни 2007
Мислења
239
Поени од реакции
5
Да, и јас незнам колку пати, и пак верувам у луѓето :tapp: ама се се научам полека ,знам сега како треба, ама пак гледам се да погодам и да не згрешам ...јбг таква сум , за жалење.

Kajgana Shop

На врв Bottom