Да бе опасна женска е таа Сара.И колку пари ти побара за да ви ја отстрани магијата и каков камен требаше да купиш или книга или талисман или незнам...Не ми се лути само не вервам во вакви работи.aha sigurno ne postojat jas sega doznav deka mi e frlena magijata na evil eye i toa na celo semejstvo ah da vi preporacuvam da idete na ovaa strana WWW.SARA-FREDER.COM ke si procitate tamu sto treba
ej mozes da mi kazes so se desi so sara zs ja i pisav i mi vrati ama ne mi e sigurna pa si mislev da se konsultiram so tebe!!!1aha sigurno ne postojat jas sega doznav deka mi e frlena magijata na evil eye i toa na celo semejstvo ah da vi preporacuvam da idete na ovaa strana WWW.SARA-FREDER.COM ke si procitate tamu sto treba
i mene mi se ima sluceno ama traese 2 god najlosite vo mojo zivot nesto slicnoa toa e zata so voopsto nekev da slusanam deka mi ima nekoj napraeno i oti ne veruvavNema problem sigurno! Da beshe sega do mene ke te natepav! :angry3:
Postojat magii i toa kako! Koga ke pochustvuvash na tvoja koza ke doznaesh inaku do togash teshko deka ke poveruvash vo takvi raboti! Beshe od edna devojka (nema da kazuvam detali koga, zoshto i kako!zashto ne e za falenje) od nigde nikade edno utro svativ deka 'ja sakam' teroriziranje an mrtvo, morav radi splet na okolnostida se razdelam od nea i po dva tri dena pochna glavata da me boli, dobivav strashna vrtoglavica, so nikoj ne sakav da zboram ama bash so nikoj(koga gledam od deneshen aspekt na rabotiote shto gi pravev togash mi doaga da si ja udram glava od dzid ama toa e), nishto ne pravev, sedev ili shetav sam i vo tishina, pochnav da ziveam samo noke, si legnuvav vo 8-10 nautro a se probuduvav 21-23. Mi smetaa lugeto se mi beshe glupavo... Auu lohsi dve nedeli od mojot zivot! Rehsenie najdov -nema da se pofalam kako i kade, i po samo 1h odkako GO najdov(mi go najdoa drugi) reshenieto seta taa zelba ludost ili ne znam shto ischezna....
Moze ke kazesh deka sum budala ili , shto znam, nenormalen! Moze ke kazesh deka sum bil ludo vjuben vo devojkata, ne e ni toa! Zashto znam deka ne bev i ne sum!
Nemoj ushte ednash da kazesh deka neshto ne postoi i e izmislica radi pari ako ne znaesh so sigurnost deka e taka!:smir:
Oбрати се кај Сабина, гарант некој ти мисли лошо, али те чека неки пут и неке документе.Ic ne veruvam u vakvi sranja , ali poslednava godina i pol , nisto ne mi odi od raka ...
Se mi smeta , sekoj me nervira , i najmala rabota me nervira , tesko podnesuvam zaebancii , zivotot momentalno mi e sranje ...
A ne bese vaka , pa kak oda znam dali "nekoj frlil magija vrz mene " ...
p.s Povtorubam deka ne veruvam u magii ...
Joj , a pare nema ??Oбрати се кај Сабина, гарант некој ти мисли лошо, али те чека неки пут и неке документе.