Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
abe znaete kaj ima 4ad tamu mora da ima i ogan,pa sea...

Commando

Единство-Активизам-Сила
Член од
12 јули 2007
Мислења
426
Поени од реакции
2
Нека се обиде некој да ми фрли магија!

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
jas mislam deka imat mi frleno maagija vrz kusite texas pantaloni bidejki mi bea kaj edna drugarka a babai nesto se zanimava so takvi gluposti, a ne me saka nogo nogo i otkako gi zedov otidov so niv na bazenot i padnav vo vodata i koga izleguvav si ja sekov nogata od skrsena plocka i me sijea vo bolnica.. a toa mi bese prv pat da gi oblecam od koga mi gi vratija.. ne znam sto da mislam... vie sto mislite??

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.546
Најчесто личноста врз која некој извршил ваков напад (посредно или непосредно) има повеќе психички, здравствени проблеми (добро, го има ова второво и кај тебе), додека баксузите може да се само коинциденција. Има ли некои други промени кај тебе? Не спиеш, од тогаш, добро? Од тогаш, чувствуваш безразложен страв, депресија? Некој реалистичен сон?
Подсети се како дошла твојата облека таму? Ти е побарана?
Ако е само ова што ти се случило, не може а да не се помисли на наједноставното - коинциденција и малку лоша среќа.
Како и да е, спреми се овој твој пост да биде земен како основа за подсмев, од страна на некои кожни вреќи со коски, што се претвориле во луѓе од мајмуни.

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
awe jas sum okay isto sum, skoro isto ali taka mislam deka e bidejki toa devoj4e mi bese najdobra drugarka ama se skaravme a pantalonite mi bea kaj nea zaboraveni i odkoga mi gi vrati se slu4i toa...

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
Како и да е, спреми се овој твој пост да биде земен како основа за подсмев, од страна на некои кожни вреќи со коски, што се претвориле во луѓе од мајмуни.
awe sea, jebi ga, na nas ko6nite vreki so koski4ki navistina ni se sme6ni takwi gwuposti

awe jas sum okay isto sum, skoro isto ali taka mislam deka e bidejki toa devoj4e mi bese najdobra drugarka ama se skaravme a pantalonite mi bea kaj nea zaboraveni i odkoga mi gi vrati se slu4i toa...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.338
Поени од реакции
84.546
@кожна вреќа со коски: Пишувај Кирилица, ќе те кажам на администраторот!

Член од
26 февруари 2007
Мислења
366
Поени од реакции
10
И јас мислам дека можеби ми има фрлено некој, некако од пред извесен период имам страв од брзина и така на пат кога одам секогаш мислам на најлошото што може да се случи.На пример пред ова 180км/ч беа како зафрканицја а сега мислам само да не погодам дупка да не паднам воа ноа и општо некако мн страф имам од пред извесен период

emicka

sweetheart
Член од
13 јули 2007
Мислења
684
Поени од реакции
1
верувате ли во магии??????????

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
и да сака неможе да ми фрли ..зборејки и комуницирајки со одредени луге за тоа каква дарба имам јас и за таа комсичка енергија што ја поседувам имун сум на такви работи..
за моја срека или несрека

А кој тоа ти потврдил дека имаш дарба или космичка енергија?/???
Има и стручни лица и за тоа ???

Nema problem sigurno! Da beshe sega do mene ke te natepav! :angry3:
Postojat magii i toa kako! Koga ke pochustvuvash na tvoja koza ke doznaesh inaku do togash teshko deka ke poveruvash vo takvi raboti! Beshe od edna devojka (nema da kazuvam detali koga, zoshto i kako!zashto ne e za falenje) od nigde nikade edno utro svativ deka 'ja sakam' teroriziranje an mrtvo, morav radi splet na okolnostida se razdelam od nea i po dva tri dena pochna glavata da me boli, dobivav strashna vrtoglavica, so nikoj ne sakav da zboram ama bash so nikoj(koga gledam od deneshen aspekt na rabotiote shto gi pravev togash mi doaga da si ja udram glava od dzid ama toa e), nishto ne pravev, sedev ili shetav sam i vo tishina, pochnav da ziveam samo noke, si legnuvav vo 8-10 nautro a se probuduvav 21-23. Mi smetaa lugeto se mi beshe glupavo... Auu lohsi dve nedeli od mojot zivot! Rehsenie najdov -nema da se pofalam kako i kade, i po samo 1h odkako GO najdov(mi go najdoa drugi) reshenieto seta taa zelba ludost ili ne znam shto ischezna....
Moze ke kazesh deka sum budala ili , shto znam, nenormalen! Moze ke kazesh deka sum bil ludo vjuben vo devojkata, ne e ni toa! Zashto znam deka ne bev i ne sum!
Nemoj ushte ednash da kazesh deka neshto ne postoi i e izmislica radi pari ako ne znaesh so sigurnost deka e taka!:smir:
НЕ велам дека не ти верувам, но има случаи кога често пати пред себе ( а ни пред другите) Не сакаме да си признаеме дека сме заљубени...Поготово дека си морал да се разделиш од неа.ПА може затоа ти паднало тешко... ПАк ќе речам не дека не ти верувам, ама како сфати дека тоа било магија?

Neznam dali nekoj mi frlil magija i neznam kako izglea toa, ama baba mi poso e mn sueverna stalno mi vika: "ane...ako nekoj ti kaze deka si mn ubava ili ti kaze SO SREKA, odma fati se za dundata" :pos: pa neli e bez vrska? :pos: baba RULZ :pos:

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:
Еј ама интересна тема се изнапишав постови! Е баба ти стварно РУЛЦ :)))))) Ко така мене најповеќе ми се исплаќа цело време да си се држам:pos2::pos2::pos2: Прејака баба ти!

...ja odgovorno tvrdam deka postojat takvi raboti...se zanimavaat nekoi luge i so takvi raboti...paganstvoto i magiite postoele i pred religijata i verata...kako i da e ne e na odmet chovek da si ima amajlija pri ruka...
ФАла богу дека има луѓе што се занимаваат со такви работи, се додека има некој што им верува!!!

Да де, сите жени што "знаат да гледаат" на сите им викаат дека некој им прави магии. Тоа им е работа.

А пази го овој случај: една наша пријателка имаше проблеми во брак, па маката ја натерала да отиде кај некој од тие гатачите, шарлатаните, кој нормално и кажал дека и направиле магии. И типов откако и ја "растурил" магијата, после ја уценувал да му плати 5000 долари пошто он ќе и напраел магија.

.
Да и тука нормално е присутна моќта на потсвеста. Ако ВЕРУВАШ дека нема да имаш караници, и ако имаш позитивни мисли од типот - нема веќе да се караме, ќе ти успее...

Вака така што сакате кажете МОЌТА НА ПОТСВЕСТА и она во што ВЕРУВАШ има гоооолема улога. :toe:

Lunatic

Universal Warrior
Член од
27 април 2007
Мислења
112
Поени од реакции
0
Не е дека не верувам во магии,ама не верувам дека магија може да биде толку јака како што некои викаат дека е...

Член од
1 мај 2006
Мислења
371
Поени од реакции
2
Jas ke vi kazam edna vistinita prikazna sto mi kazuvase majkata na mojata najdobra drugarka. Majkata na mojata drugarka koga se mazela bila trudna vo vo drugarka mi ama nikoj ne znael oti taa se mazila na selo i togas bilo stramno da si trudna pred svadbata i posle svadbata koga se rodila drugarkami majkamu ic ja nejkela samo sakala da ja udaj ne mozela da ja gleda ja fakalo ludilo. Segde otisla po doktori po psihiatri site mu velele deka vo rede i nekoja stara zena mu rekla da odi na gledacka da vidi sto ke mu kazi. I majkata na drugarkami koga otisla na gledacka, gledackata mu rekla deka na svadbata nekoja zena mu dala poklon dve maici i na maicite dve race, mubila napraena magija nikogas da nema deca ,a bidejki ovaa bila trudna i zato taka ja fakalo ludilo, zenata mu ja otprajla magijata po nekolku dena se bilo vo red, zovotot si prodolzil normalno.

I jas da vi kazam ne vervav ic vo magii ama sega mnogu veruvam duri i se plasam, imam mnogu primeri so mu se desavalo na moi bliski.

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Јас не верувам во магии.Викаат дека ги фаќа оние што веруваат.
А за жената што викаш дека полудела,има медицинско објаснување.Не знам како се вика таа болест,ако има некој на форумов медицинар сигурно знае,но болест со такви симптоми се појавува после породување,поради некој жлезда што не се повлекла со породувањето.Не е често,но се случува.И во КЗ е посебено регулирано за родилките до 3 месеци по породувањето.Ако некој го интересира КЗ ке пишам,сеа ме мрзи да барам закон...
Мислам дека сите тие работи се од биолошки или психолишки карактер,но ако траат подолго луѓето одат по бајачи за побрзо да излезат од состојбата во која се наоѓаат,а бајачите мора да речат дека има магија за да ја растурат па да земат пари.
Кога бев мала,немав апетит,и баба ми ме однесе на бајачка.Замислете бајачката што направи- ја стави машата во оган,па после во вода, и оти испушти звук машата(Чшшшшш....како и секој жежок метал во вода)бајачката констатиташе уроченост од жена во комшии со сини очи.Зема 50 денари а јас почнав да јадам....Кога тогаш ќе почнев...
Инаку,бајачите иако се крстот и бајат во име на Господ,тие не се признати ниту дозволени од црква или Библија.
Поповите викаат дека одењето по бајачи е грев.Ако имаш мака,се молиш на Бог,а не на жена што не разбираш што зборува....

Kajgana Shop

На врв Bottom