e jas imam za ova.. zedov od pat 5denari ili 1 denar( nz sto potocno ali bese moneta) i ja stavam vo kese i nocta na celoto telo imav odsekotini... sakate veruvajte sakate ne..
Јас верувам во некои магии ама не во такви некои страшни работи или оние магии како што ги гледаме на телевизија. Пошто секој ден, мислам и мои блиски што имаат зборувано за магии, и искрено имам поверувано во тоа. Ама се надевам дека никој немал на мене фрлено магија, а ако па има дупло да му се враќа на него, хахаха!
Запознав еднаш еден чоек, носеше една ко амајлија околу врат и ми рече демек то го штитело од магии и ја ваѓаше секоаш ко ќе пиеше алкохол зш можела да станит лоша.
А некоаш мајка му фрлила магија на него и му излегле синици на ногата, така нешо.
Јас вервам, не знам за вас, ама не морат да забегвите со муабети од типот ,слабо те лажел, и слично :wink:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.