- Член од
- 9 ноември 2009
- Мислења
- 109
- Поени од реакции
- 24
Скоро сите девојки мислат дека можат да прават чуда со својата пичка, е тука многу се лажат...
Тоа им е единственото кое им вреди.Скоро сите девојки мислат дека можат да прават чуда со својата пичка, е тука многу се лажат...
Бравооо! Што не си купиш една пичка од Валијант, не мора да трпиш женски глупости, ниту да се замараш многуСекогаш било така, не се прави недоветна.
Од женската најважна ни е пичка бидејќи ја немаме на друго место.
Мека е и влажна па и плус цицка кога ќе фатиш или зашмукаш на врв на свет си.
Машките ви прават муабети и ги трпат вашите глупости само за да ја добијат пичката. Не се залажувајте дека некој ве гледа ко личност.
Па вие така правите да мислиме.Скоро сите девојки мислат дека можат да прават чуда со својата пичка, е тука многу се лажат...
Тоа им е единственото кое им вреди.
Затоа и максимално го користат.
kako toa nie ravime vie taka da mizlite?i od koga toa pa vie nas ni veruvate?Па вие така правите да мислиме.
Така е, те поддржувамИ уште една тема која се базира на сфаќањата (поточно несфаќањата) на Магде.
Што ќе ти објаснувам воопшто човече
najcesto na povekjeto zeni bas ova im e najtesko i najslozeno da go svatat...Така е, те поддржувам
Сваќањата (поточно несваќањата) на целата женска популација УПМ. (не сакам никого да навредам, само ја кажувам вистината)
P.S: Сите жени мислат дека се сложени, јас велам прости се за сваќање.
Нема потреба. Пичките се бесплатни ако знаеш како да ги придобиеш.Бравооо! Што не си купиш една пичка од Валијант, не мора да трпиш женски глупости, ниту да се замараш многу
Само ти дадов совет за да ти олеснам. Според твојот пост и не ти доаѓа баш бесплатно... многу маки и трпење "женски глупости" си е цената...:uvo:Нема потреба. Пичките се бесплатни ако знаеш како да ги придобиеш.
Нема потреба од давање на пари за нешто кое природно како на машки ни следува.