Дали може љубов помеѓу братучеди?

SeaGull

Walter
Член од
17 мај 2005
Мислења
763
Поени од реакции
9
No way ....

Ama, jebi ga, postojat realni brakovi pomegju bratucedi, i toa vtori .... I toa Da, vo RM ...

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
За братучедите!

Кога ги читав претходните мислења наидов на многу луге кои велат-„Нема шанси и кој сака по ред братучед нека е “.За да не бидам погрешно сфатена јас сум апсолутно против бракови и љубови мегу братучеди до трето колено (тоа е всушност и законската рамка) зашто тоа е навистина одвратно и плус иста крв тече низ вени.Но овие што велат 6 или 7-мо колено не ги разбирам зашто не ми е јасно како ке знаеш некој дека ти е седми братучед?Сте размислиле ли која фамилијарна врска е тоа?Не е можно да ги знаеш разграноците на фамилијата до тој степен(тоа било можно пред едно 120-тина години кога сите живееле во заедница-мислам на сите брака со децата и внуците и кога семејните врски биле далеку појаки отколку денес). Во секој случај до трето колено срамота е.
П.С Јас лично познавам двајца први братучеди кои се во брак, сега имаат околу 80 години, лекари се и свесно немаат деца.:nenene:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
И јас сум против бракот помеѓу братучет и братучетка али до 2 колено зашо ако си недајбоже како мојата фамилија, тешко дека ќе ги знаеш братучедите и од прво колено а камо ли од второ!
Еднаш ми се запознавам со една многу убава девојка преку моја другарка и и викам на другарка ми да ми ја мести девојкава, се договориле тие двете да дојдат кај мене на кафе да ме изненадат ама јас навистина се изненадив кога ги видов а уште повеќе се изненадив кога татко и се поздарави со девојкава и ми вика “Од каде се запознавте со Тина?’’ и јас чудно се вртам кон другарка ми и татко ми во смеење ми вели “абе оваа дејче е на чичко ти ќерка!’’ (супер- сум се залетал по братучетка ми :kesa: :kesa: :kesa:)

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Јас сум против такви работи... али сепак се пости.... ваљда... до 3 колено не оправдувам.. понатаму што имаа пишано погоре се знае кој е прв, втор, трет или било кое колено.... крвта после 3-то колено не е исто како на првите три... иии да не одолговлекувам мн... али сепак... тоа се веќе далечни роднини.. додуше некој не се ни сметаат за роднини али нема везе.... сепак малце е гадно иии глупо... :(

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
После трето колено не се важи

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Aбе одговорот е повеќе од јасен дека е не,но сепак до трето колено,максимум четврто...мислам,некои пишуваат и петто да е и десетто језиво е со братучед,абе вие сите братучеди си ги знаете?И на прапрапрапрабабави сестрата имала прапрапраправнуци со кои учите,и сеа се запознавате,си се допаѓате,од кај ќе ви падне на памет дека ви е братучеда од шесто колено?:uvo: Јас првите и вторите братучеди ги знам,третите може да се каже одреден број ги знам,ама пак не ги знам сите...а камо ли па четврти,петти,шести,седми,осми....

dLt-Ed

молчењето е злато
Член од
29 јануари 2006
Мислења
126
Поени од реакции
3
Nikakov INCEST ne mozam da opravdam.
No od druga strana, familijarnoto steblo ne mozat da go znaat site, pa nekako mi se nadovrzuva idejata shto ako ne znaesh? Shto ako i dvajcata ne znaete?
Sepak... samo osuda.

Vinnetou

Continium Transfunctioner
Член од
15 мај 2005
Мислења
3.513
Поени од реакции
482
НИКАКО! И онака немам братучетки (се шмајзери упм:pos:) ама и да имав никако не бил направил такво нешто(не сме рамковци мајку му). Е сега за подалечни роднини 4-5 степен не можеш ни да ги знаеш така да, и да бидне нешто не е грев.:toe:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
makedon4e напиша:
odete vamu da vidite sto e incest tuka
Тренираш ти или?

Едит: Незнам дали ќе прашаш али сакам да ти кажам...

Такви веб сајтови се прават за болни луѓе на кои им се крева Стојко на помислата за инцест.

Вауууу...синот со мајката.....БЉАААКККККККККККККККККК!!!!!!!!!!

Дали мислиш дека всушност постои таква фамилија?

Ако мислиш кажи да те почастам нешто.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
covek citaj ubavo celi biografii ima...plus e navedeno deka so godini sobirale zainteresirani familii za da moze da se oformi celosno sajtot

a inaku od ovoj incest ne postoi nesto po....so ovoj poteg zavrsuva smislata na opstestvoto...:pov:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
makedon4e напиша:
covek citaj ubavo celi biografii ima...plus e navedeno deka so godini sobirale zainteresirani familii za da moze da se oformi celosno sajtot

a inaku od ovoj incest ne postoi nesto po....so ovoj poteg zavrsuva smislata na opstestvoto...:pov:
Цитат од сајтот:

"Oh, mom, you were going to show us something?"
"Of course" mom answered and put son's hands on her whippy tits"

Дали да коментирам... дали не....

Ај само ова... Не, сепак не...

Море да:

Дечко, ладна облога меѓу нозе, и утре во 5 саат барај жолто комбе по партизанска.

Се читаме за 3-4 месеци.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.023
Поени од реакции
51.282
da i sipcite mislea deka e normallno pa zatoa se genetski sinati.Ne si igrajte so takvi raboti:nenene:

Член од
27 февруари 2006
Мислења
1.356
Поени од реакции
9
Ne, bre, kakva e taa ljubov, ne ke pravime incest, pa na karaj ne sme nekoi kralski semejstva koi go pravat toa i site se za nikade

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Serpico напиша:
Цитат од сајтот:

"Oh, mom, you were going to show us something?"
"Of course" mom answered and put son's hands on her whippy tits"

Дали да коментирам... дали не....

Ај само ова... Не, сепак не...

Море да:

Дечко, ладна облога меѓу нозе, и утре во 5 саат барај жолто комбе по партизанска.

Се читаме за 3-4 месеци.
Serpico, Тие срања стварно постојат. Како и педофилија и некрофилија и зоофилија и останатите филии. За болните американци и слични ним, или тоа им е на располагање, да одберат некоја од филиите или со шатган да влезат во супермаркет. Мора да се најде начин на забава, јебига. :music3:
едит: зоофилија, Фала Македонче... :)

Kajgana Shop

На врв Bottom