Дали може љубов помеѓу братучеди?

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.749
Поени од реакции
1.009
Хммм...деликатна тема е оваа...колку шо знам нема кралско семејство во Европа (а веројатно и во светот) во кое што не е измешана крвта од братучедите (без разлика дали се 1ви,2ри или 3ти) а тоа се правело за да се зачува лозата и богатството на одредената кралска фамилија и затоа се појавувале многу дегенерици насекаде низ кралските лози...колку јас што знам инцест е само ако има секс или брак помеѓу брат и сестра,први или втори братучеди,а се што е трети братучеди или нагори не се смета за инцест,иако и меѓу трети братучеди е опасно да се има деца заради генетските пореметувања кои би се јавиле кај нивните деца...што се однесува до мене не ми случило да се заљубам или нешто слично во моја братучеда и не би имал ништо интимно со прва или втора братучеда,а за со трета би размислил :) иако ниту ми се случило тоа а и не верувам да ми се случи

PuMbA

BUCENCE
Член од
22 февруари 2006
Мислења
1.064
Поени од реакции
2
Да ви кажам се имам муавано со 3 братучедка ама дознав после тоа дека ми е братичетка по долгиот муабет што го правевме и од тогаш па навака првин ќе се запознаам па ќе правам све другото останато

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Шо ви е бе? со брачеда? не бе батко... со 4 брачеда да, ама требит да си болен за со 1,2 или 3 да се смуваш.

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Mene ne mi se ima deseno da zasakam bratuced od prosta pricina sto golem del od bliskite bratucedi mi se pomali:).A inace mislam deka edninstveno moze da se sluci ako ne znaes deka ti e bratuced/ka.Kako sto kazav ne mi se slucilo i ne bi sakala da se sluci bidejki spored mene toa e incest.

Alek_rjk

Za prviot vpecatok nema vtora sansa
Член од
14 март 2006
Мислења
387
Поени од реакции
4
pa vaka

zashto site vikaat deka do treti fakja? Pa od logika so tatkoti imas 50% ista krv, so prviot bratuced imas 25%, so vtor 12.5% i na kraj so tret 6.25% taka da itn itn. Da sose treta ruka vo red ali posle niv.....ni gi znaesh ni gi poznavas ke se jezish???? ma daj molimte, So pola skopje, pa i Makedonija ke ispadne preku nekoj tamu, bap ke ispadnete nesho dalecno...taka da

Член од
10 август 2006
Мислења
178
Поени од реакции
2
abe najbed e koga ke se zasvigjas so nekoja devojka a ustvari ispagja deka ti e vtora bratucedka a ne si ja znael BED!!!!

S

Sasha

Гостин
Dosega ne mi se slucilo da se zaljubam vo nekoj bratuced,a inaku imame komsii koi sto se vtori bratucedi i se vo brak i imaat deca,i site gi gledaat onaka cudno,a sto se odnesuva za cetvrti bratucedi kolku sto jas znam dozvolena e ljubov!Pozz...

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
71
ne sum se zaljubil vo bratucetka :) retko odam na svadbi i pola i vishe rodnini ne si gi znam :)...

PiNkGiRl

Queen of rain
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.717
Поени од реакции
8
Mi se nema sluceno, no mislam deka e loso.Aj nekako se trpi 3ti bratucedi ama neodamna doznav od moja drugarka deka bila na svadba na dvajca sto se 2ri bratucedi. Mislam deka toa ja minuva granicata, sepak treba da se znae deka rodninite ednostavno se samo rodnini.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Абе ајде...јас да се заљубам во братучед ми!!!Па треба да сум изопачена...шо ке искочи од таа љубов?!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Не викам дека не е можна, ама тоа се нарекува инцест... сеа не знам јас тоа, се важело/не се важело, али за мене тоа е незамисливо.

Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.702
Поени од реакции
27
Incest? Нах...јака е помислата да глеаш тоа...али тоа да го правам... пу пу пу пу СКРАЈА ДА Е!

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Eeeej, алооооо!!!! И со трети братучеди законот ве фаќа! Родосквернавење се вика делото!

Kajgana Shop

На врв Bottom