Дали може љубов помеѓу братучеди?

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Ниту сум се вљубила у роднина, ниту сакам да знам дали е можна.
Иначе има име за љубовна врска со братучед..Се вика инцест.

B

black angel

Гостин
jas mislam deka ne e dobra idea!kako nesto da te povrzuva bi se custvuvala malce e neprijatno

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Викторгг напиша:
Serpico, Тие срања стварно постојат. Како и педофилија и некрофилија и зоофилија и останатите филии. За болните американци и слични ним, или тоа им е на располагање, да одберат некоја од филиите или со шатган да влезат во супермаркет. Мора да се најде начин на забава, јебига. :music3:
Не реков дека не постојат, туку дека веб-сајтовите се наменети баш за таквите болни имбецили.

А самите веб-сајтови се фејк.

TWEETY***

Мy life..my rules..any questions?
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.041
Поени од реакции
66
Ne sum ja pocustvuvala,fala bogu.
Toa ne e zdravo bre aman.

^^Mon4e

The sweatest thing
Член од
30 јануари 2007
Мислења
476
Поени од реакции
0
Ja kolku sto sum citala i kolku sto znam ne e dozvoleno i toa do 7 koleno a spored nekoi (crkovni mislam) pravila ne e dozvoleno ni so tvojte kumovi edno 3 generacii ili ne znam kolku otkako ke se raskine kumstvoto. Ja bar taka znam...

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
^^Mon4e напиша:
Ja kolku sto sum citala i kolku sto znam ne e dozvoleno i toa do 7 koleno a spored nekoi (crkovni mislam) pravila ne e dozvoleno ni so tvojte kumovi edno 3 generacii ili ne znam kolku otkako ke se raskine kumstvoto. Ja bar taka znam...

Јас сум од голема фамилија,имам први братучеди премногу,од вторите познавам само неколку,а третите воопшто не ни ги познавам.Ако се раководам по ова до седмо колено, мене сите во Македонија,а и пошироко ќе ми бидат роднини:pos:
До трето колено во ред е,но понатаму нема простор за размислување дали може љубов или не.

ЦРВЕНОКОСА

нескротлива
Член од
19 февруари 2007
Мислења
382
Поени од реакции
9
тој што ја поставил темава нека се преиспита малце во главата! на што личи тоа? се скратиле луѓе на земјава па ај удрете на братучеди и сл. нездрава работа!

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
ЦРВЕНОКОСА напиша:
тој што ја поставил темава нека се преиспита малце во главата! на што личи тоа? се скратиле луѓе на земјава па ај удрете на братучеди и сл. нездрава работа!
Коментаров..:icon_roll
Темава е поставена затоа што тоа и навистина се случува,се споделуваат размислувања,можеби и искуства,некој можеби бил заљубен во 2 братучед,незаејќи за тоа!:smir:

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
vidi imam slusnato za takva vrska no za zal toa na nekoj nacin zavrsi tragicno.odat neli vo vrska se tipkata ostanuva trudna. i dvajcata ne znaat deka se treto koleno od strana na majkata taka da nemalo nacin po prezime da razberat i koga doslo red da se zapoznaat starcite mozete da zamislite sto se slucuva. devojkata pod hitno e odnesena vo bolnica znaete poradi sto.toa ne e mozno i ko ke dojde red da mislis deka si zapoznal nakoj so koj ke go pomines ostatokot od zivotot raspitaj se mozepi e nekoj tvoj roda.ima se i sesto na ovoj svet:toe:

Член од
12 февруари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Acid напиша:
Трет или четврт братучед мислам дека не се важи, дозволено е :)
ispravno pravilno :)))) isto kako da igras krienka ;)) sao ovoj pat broejneto do 2 ke bide so otvoreni oci posle 2 zamizi i brkaj :)

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
^^Mon4e напиша:
Абе до трето колено не... за после.... што ќе се прави... не ги знаеме сите... ама.. до 7мо?? Ало!

Имам 8 први братучеди, 80 втори... ако продолжиме по ваква логика... 800 трети, 8.000 четврти, 80.000 петти, 800.000 шестти, 8 милиони седми братучеди... значи тоа е некаде 9.000.000 луѓе!

мон4е братучедо, мислам дека Македонија нема човек за тебе... т.е. на балканот нема.... се братучеди ти се :pos2:

^^Mon4e

The sweatest thing
Член од
30 јануари 2007
Мислења
476
Поени од реакции
0
De be luge ja taka citav pa sea neznaci deka e toa tocno. Aj do 3,4 koleno ke projde toa u pravo ste. :)

Член од
12 февруари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
Димитар напиша:
Абе до трето колено не... за после.... што ќе се прави... не ги знаеме сите... ама.. до 7мо?? Ало!

Имам 8 први братучеди, 80 втори... ако продолжиме по ваква логика... 800 трети, 8.000 четврти, 80.000 петти, 800.000 шестти, 8 милиони седми братучеди... значи тоа е некаде 9.000.000 луѓе!

мон4е братучедо, мислам дека Македонија нема човек за тебе... т.е. на балканот нема.... се братучеди ти се :pos2:
so naprajvte vie be sekoe letence detence a???
jeste deka i jas imam golema familia premnogu golema .... ali ne se raboti za takvi cifri
:tapp:

Kajgana Shop

На врв Bottom