PSYtisfaction
Царевата ќерка
- Член од
- 30 јуни 2006
- Мислења
- 3.922
- Поени од реакции
- 527
Не може бре, аман. cigara:Дали може љубов помеѓу братучеди?
Не може бре, аман. cigara:Дали може љубов помеѓу братучеди?
Не реков дека не постојат, туку дека веб-сајтовите се наменети баш за таквите болни имбецили.Викторгг напиша:Serpico, Тие срања стварно постојат. Како и педофилија и некрофилија и зоофилија и останатите филии. За болните американци и слични ним, или тоа им е на располагање, да одберат некоја од филиите или со шатган да влезат во супермаркет. Мора да се најде начин на забава, јебига. :music3:
^^Mon4e напиша:Ja kolku sto sum citala i kolku sto znam ne e dozvoleno i toa do 7 koleno a spored nekoi (crkovni mislam) pravila ne e dozvoleno ni so tvojte kumovi edno 3 generacii ili ne znam kolku otkako ke se raskine kumstvoto. Ja bar taka znam...
Коментаров..:icon_rollЦРВЕНОКОСА напиша:тој што ја поставил темава нека се преиспита малце во главата! на што личи тоа? се скратиле луѓе на земјава па ај удрете на братучеди и сл. нездрава работа!
ispravno pravilnoAcid напиша:Трет или четврт братучед мислам дека не се важи, дозволено е![]()
Абе до трето колено не... за после.... што ќе се прави... не ги знаеме сите... ама.. до 7мо?? Ало!^^Mon4e напиша:Ja kolku sto sum citala i kolku sto znam ne e dozvoleno i toa do 7 koleno a spored nekoi (crkovni mislam) pravila ne e dozvoleno ni so tvojte kumovi edno 3 generacii ili ne znam kolku otkako ke se raskine kumstvoto. Ja bar taka znam...
so naprajvte vie be sekoe letence detence a???Димитар напиша:Абе до трето колено не... за после.... што ќе се прави... не ги знаеме сите... ама.. до 7мо?? Ало!
Имам 8 први братучеди, 80 втори... ако продолжиме по ваква логика... 800 трети, 8.000 четврти, 80.000 петти, 800.000 шестти, 8 милиони седми братучеди... значи тоа е некаде 9.000.000 луѓе!
мон4е братучедо, мислам дека Македонија нема човек за тебе... т.е. на балканот нема.... се братучеди ти се :pos2: